lite ditt och lite datt.

Hej och god morgon måndag! Solen stiger, jag mår äntligen bra efter förra veckans magsjuka och jag har sovit gott! Förutom det att jag drömde att My kom in till mig och sa att det var blod i sängen, precis samtidigt som hon faktiskt kom in. Var något svettig, skönt att det var en dröm hörni!
 
Lunkat på en lugn helg. Igår var första dagen som jag kände mig helt återställd, så det har varit lugnt. I lördags var vi en kort stund inne i stan för att hänga på Stortorget och "Bonde på stan", så mysigt! Återkommer till det. Under helgen har jag äntligen städat min garderob och bytt från vinter till sommar och rensat! Dessutom provat det rensade eller vet ej-grejerna. Brukar bli en hög som aldrig tas tag i, men det är också gjort. Sköööönt. Och tomt! Annars mycket vila och gos med barnen. Och regn, som det regnat! I fredags regnade det prick hela dagen och igår från eftermiddagen och hela kvällen. Känns så ovant men välkommet, förstås! Dock vill vi fixa klart altanen (vi håller sen förra året på med en speciellt behandling) och det går ju inte när det regnar...
 
Och i lördags blev barnen 5,5 år! Herregud. Stoppa tiden! Berättade det för dem. "Va? Nä, vi är FEM år!" Haha! Ett halvt år till var tydligen inget att ha 😄 På tal om tid så är det prick tre månader kvar tills barnen börjar skolan idag... Blandade känslor hos denna modern!
 
Äsch! Nu tar vi måndag hörni, avslutar med tulpanrabatten! Kolla alltså, HUR VACKERT!?