god natt tisdag!

Är på g att krypa till sängs. Hinna läsa lite innan den totala tröttheten slår till. Har kollat Youtube och tagit bort foton från datorn, sådana foton som jag trott jag raderat men inte har. Raderar ett halvår till år i taget och det lediga minnet på datorn bara växer. Bara nu gick jag från 24 gb till 30 gb, haha! Inte konstigt att den varit full!
 
När klockan var 11:00 idag på jobbet kändes det i huvudet som om den var strax gå hem-tid. Så segt i huvudet idag. Har ställt så många frågor till så många människor. Frågade tre olika personer samma sak idag för att jag inte fattade? Fast jag verkligen borde fattat. Att de står ut med mig? Meeeeen - det är det bästa på mitt jobb. Ingen dömer hur mycket en än frågar, ingen suckar eller sjasar bort en. ALLTID välkommen att fråga fråga fråga. Dessutom är de så fina överlag allihopa ❤️
 
Köttbullar och mos till middag, barnen ritade, prata med mamma, sälja grejer på Facebook, prata om livet med Anders, hantera två viljestarka 5-åringar, duscha, svara på frågan "mamma, varför har du pappas kalsonger på dig?!" för tredje dagen i rad och för tredje dagen svara "mamma har mens, ni vet när det blöder från snippan. Då har jag som en liten blöja på mig och då är det skönt att ha pappas kalsonger över trosorna, plus att jag har ont i magen och då värmer dem skönt!" (Och nej, här skräds inga ord, vi berättar om allt precis som det är - mens, död, hur barn blir till osv osv osv).
 
Ett enda litet foto (eller okej, tio identiska) har det tagits idag - på Eas torn som hon var så stolt över!
 
 
Med det säger jag goooood natt!