1a maj!

Det var en finfin sovmorgon som inledde första maj för Cirkus Löwstedt. Kl 07:00 vaknade vi, njutigt. Myste i vardagsrummet med lek, te/kaffe och prat. Sen kom jag med idén brunch på IKEA och hela familjen nappade. Förr var vi ju där var och varannan helg men nu var det ett tag sedan. Så vi drog dit - i regnet!
 
 
Vi åt av nästan allt sett till hela familjen. Deras fruktyoghurt med solrosfrön och russin var riktigt smarrigt för undertecknad. Sen gillar jag den där frallan nederst i bild, tillsammans med deras fläder- och apelsinmarmelad. Barnen käkade köttbullar och pannkakor med jordgubbssylt 😄
 
 
Gosarna mitt emot mig ❤️ Barnen undrade om de fick glass efteråt. Vi visste inte om det ingick efter brunchen så de fick gå och fråga. Ber dem oftare och oftare att fråga sådana saker själv och det går bättre och bättre. Igår gick de tillsammans och kände sig blyga men konstarerade att det går kanske bättre om de håller varandra i handen ❤️
 
 
Jag, My och glassen! LÄNGTAR till senare i maj när jag ska till frisören!
 
 
Ea: "Mamma, ska du inte ta ett till kort på dig och My!?" Jag: "Jo, det kan jag väl!" Fotobomb! Haha, älskade knasunge!
 
 
Mätta och belåtna så for den här cirkusvirvelvinden till familj vidare, provade lite hängmattor och kollade in fyndavdelningen. Sen var det tack och hej till IKEA för denna dag!
 
Resten av dagen spenderades till mer rrrrrröj (kvartersloppis i helgen!) och sen drog jag och barnen för lek med Olle och Ester som är på besök! Jag lekte mest med deras päron 😊 Mycket bra 1a maj!
 
 
 
 
Cirkus Löwstedt - IKEA - enäggstvillingar - tvillingar 2013