lång morgon.

Vanligtvis jobbar jag 8-17, men ibland jobbar jag 10-19. Idag var det det senare. Med andra ord fick vi en morgon tillsammans hela familjen. Så oerhört mysigt. Och uppskattat hos alla ❤️
 
 
Frukost i morgonsol. Bus med äpplejuice (det tillhör helger annars) och lyx med jordgubbar. Lugn, lång och gosig frukost.
 
 
Sen lämnade jag dessa små älsklingar på förskolan! Lämnar och hämtar ju såååhååå himla sällan nu för tiden. Ja, det är ju dessa dagar när jag börjar kl 10 som jag kan lämna. Saknar det. Det kändes fint. Pussar, kramar och ha så kul. Och små fötter trippa snabbt på tå in till kompisarna med flätan flängandes på ryggen. Åh. Bli aldrig stora.
 
 
Kom till jobbet och möttes av detta på tangentbordet. HUR FIN KOLLEGA HAR JAG INTE? Snacka om att göra en gladgladglad! Tack ❤️ Tycker väldigt mycket om mina kollegor, ska jag berätta!
 
Sen köttade jag på 10-19 och har nu bränt gommen på en fryspizza, kollat Wahlgren värld på DPlay och ska nu pussa AndersPanders god natt och krypa till kojs. Imorgon är det onsdagen den 27e mars, ja det är det.