helgen!

En så härlig och somrig helg det varit, åh! Vi har fokuserat på pool, pool, pool och det är klaaaart! Så att det blev mycket bättre (soligare och varmare alltså) väder igår än vad SMHI sa var vi inte ledsna för!
 
 
Vi hjälptes åt hela familjen att bygga ihop den vilket var mycket enklare än vad vi hade trott, så det var ju tacksamt. Sen tog det "en liten stund" att fylla den. Men hela dagen igår kunde vi bada, barnen var i ett gäng gånger. Termometern stod på 21-22 grader på kvällen. Fint det hörni!
 
Lite andra ögonblick från helgen:
 
 
 
Sommarkvällar alltså. ❤️ Vi grillade burgare i fredags, OMNOMNOM! Vi har vår favorit med ost, tryffelmajo, rostad lök, färks lök och picklad lök + lite senap. Bästa!
 
 
Fruktfat till barnen med grannkompis i lördags, de har lekt prick hela helgen! 😊
 
 
Blommande ljuvligt doftande nyponbuske. Anders upptäckte att kronbladen var i form av hjärtan! Så gulligt!
 
 
På lördagen bjöd jag över grannen på ett glas eftermiddags-rosé! Mysigt så det förslog!
 
 
På kvällen så premiärade barnen poolen, den var bara halvfull men de kunde verkligen inte hålla sig! 😄
 
 
Sen var det söndag! Jag gräddade våfflor till barnen men gjorde en vuxenvariant till mig själv med creme fraiche, hackat ägg, lite kalkon och rödlök. Gott!
 
 
Visste att detta skulle hända, haha! Vi köpte en balja med låga knater, egentligen är det till för att tvätta grillgaller i, att ha som litet fotbad för att slippa dra ner gräs i poolen. Sa till Anders när vi köpte det att det kommer inte dröja länge förrän barnen badar i den... 😂
 
 
Och Sverige slog Thailand med 5-1, yey! En match kvar i gruppspelet. Tror dock de säkrat avancemang nu? Barnen var klädda som sig bör 😉 Vi letade smultron och gosade med Ville.
 
 
Årets första! LJUVLIGHETEN!!!
 
 
Årets tredje från landet, mmmmmums! Nu går det i raketfart där ute! I fredags så käkade vi även den första gurkan från växthuset!
 
 
Sen avslutade jag helgen och dagen med jordgubbar i gräddmjölk och socker (för lite dock, fanns inget kvar i botten när jag ätit klart 😞). Vi kikade på Chernobyl (så bra serie men hualigen är det ju) och jag slocknade i soffan. När jag väl gick upp till sängen så hölls jag dock vaken av 5-6 svinhöga smällar någonstans utifrån. Somnade till slut och nu är det måndag och fyradagarsvecka innan midsommar, 08-tripp och en veckas semester!
 
YEY! ☀️