den väldigt långa förra helgen.

Förra veckan började helgen efter jobbet på onsdagen, faktum är att det är samma visa denna vecka. Fint som snus, faktiskt. Vad som hände förra helgen:
 
 
 
 
Promenerade från jobbet in till stan. Är så kär i Kalmar. Detta är i centrala Kalmar, hur vackert!? Mötte upp Vickan, gick i lite affärer, köpte ingenting. 
 
 
Dessa två ❤️ Anna-Märta var mer än saknad!
 
 
Käkade gott, pratade om allt precis som vanligt, svängde förbi Hemmakväll för lite godisinköp, fick skjuts hem, det var typ dagsljust kl. 22:00. Underbart fin kväll!
 
 
Torsdagen ägnades åt storstädning av huset inkl. tajfs mellan de två äldsta i denna familj pga. så olika uppfatttningar om hur en gör vissa saker. Men det blev ju rent = huvudsaken 😄 På kvällen kom Amanda och Viktor och vi lärde Ea och My UNO, kul!
 
 
Vi käkade beer can-chicken till middag, Anders smarriga salsa och mitt hembakta bröd. Så gott!
 
 
Sen blev det fredag! Jag och barnen var iväg och ordnade lite ärenden, Anders stökade i trädgården och på eftermiddagen piffade jag till mig för att dra på AW!
 
 
Med dessa tre underbara människor! Gillar dem SÅÅÅÅHÅÅÅ mycket! Det var "Out of Office" på Stortorget, vi hängde lite hos Kajsa, käkade chips och pratade ikapp allt som vi inte hinner på jobbet, drog ner till torget, drack bubbel, käkade taco och hängde med folk vi stötte på! Jag fick bland annat krama på min underbara Mia som bara stod framför mig plötsligt! Åh! Blev lycklig ända in i hjärteroten!
 
 
Aaaaah! (Som vanligt, alla ler skithärligt och Elin ska gapa!? Hahaha, varför!? 😂 Nåväl, sjukt peppad på livet!) Vi dansade där på kullerstenarna och hade det så hätligt i det faaaantastiska vädret! Sen drog vi hem till Kajsa igen dit Anna, Sebbe och Mari också kom! Jag, Anna, Sebbe och Mari gick vidare men det var bara jag och Mari som hamnade ute och vi dansade, dansade, dansade!
 
 
Nåväl.
GRATTIS PÅ VÅR 25-ÅRSDAG!
🎈😂☀️
 
 
Hopp till lördagkväll! Vi var kattvakter åt grannarna till barnens stora lycka, under helgen! Wille och Flisa 🐱 Här får de middag och lördagsgodis av barnen! Innan dess fick jag sovmorgon och amerikanska pannkakor till brunch, eller ja det sistanämnda fick alla. Gosade som en tok med barnen, vi gjorde lite ärenden (bl.a. Biltema och tappa lock och då köpa skräpplockare) osv. Åt köttbullar med mos till middag.
 
 
Söndag! Det var kanonväder och det blev fix i trädgården nästan hela dagen. Barnen och jag var en snabb sväng till IKEA för att köpa lite krukor, behövdes till alla pelargoner jag köpt och fått under våren 😊
 
 
På eftermiddagen gick vi en skräpplockarpromenad ner till stranden!
 
 
Hittade snö. Nej då. Det är fluff från asparna. De är stressade efter förra årets torka så de har släppt ifrån sig MÄNGDER med frön för att hoppas på att föröka sig. Stackarna! Det ska tydligen vara mer kottar i år också, av samma anledning.
 
 
 
Förra året var det en ny brygga på "vår" strand, till denna sommar har de byggt ännu mer och det var så fint och trevligt!
 
 
Havet ❤️ Dessa två badade förstås fötterna 😊
 
 
Plockade (alldeles för mycket) skräp på stranden.
 
 
Undrade (undrar!) vad denna stora gula elefant som är "gjuten" mitt i vägen, betyder... Någon som vet?
 
 
Åt grillad fläskfilé, ugnsbakad potatis, sallad och tryffelbea UTE till middag. Njutet alltså!
 
 
Mashmallows till efterrrätt!
 
 
God natt en fantastisk långhelg och god natt vår blommade syrén!