dröm, fniss och snark.

Drömde att ja, Anders, mamma och barnen var på framsidan och plockade lite med blommorna hemma. Sen gick vi in och ut på baksidan. Men då var vi på köksgaveln hemma i 08-skogen och Totte var också där. Vi plockade med rosor, röda, gula, rosa och vita. Jag skulle placera ut dem i olika vaser inne. Plötsligt kom helikoptrar flygande över skogen med enorma vattenkanoner, vi blev lite blöta. Sen kom en till. Inte långt därefter kom två flygplan flygande lågt över oss och lagom till att var ute över sjön släppte de en bomb. Hej kriget. Vi var sannerligen rationella för vi bara sa vem som skulle ringa vem. Jag gick in och ringde pappa som var på jobbet. Han lugnade mig och verkade redan veta allt. Han hade även pratat med farmor. Jag började plocka fram kläder, för jag förstod att inte mycket kunde en ta med sig. Mitt ullunderställ låg där på golvet. Gamla foton började också rota fram. Sen kom halva släkten, men de verkade inte förstå allvaret i det hela. 
 
Sen vaknade jag panikslagen och svettig. Usch vilken dröm. Den fortsatte sen dock, när jag väl somnade om. Vi samlades någonstans och folk skrattade åt varandras val av packning. Snällt.
 
Det känns alltid lika varmt att drömma om pappa. Att allt var så naturligt med att ringa honom och att han var på jobbet men redan visste allt. Precis som på riktigt. Och att farmor även var där. Även om drömmen var bajs så är det så skönt att drömma om pappa. Och farmor. Tack drömmen.
 
Något helt annat - jag var och kompletteringshandlade lite igårkväll. Plockade på mig det jag skulle ha och gick sedan lite på instinkt utan plan, typ. Fnissade lite för mig själv när jag såg vilka kompisar som låg sist kvar i korgen 😄
 
 
Sen åt vi Anders modifierande flygande Jacob till middag - gott! Pratade med mamma. Hängde med barnen. Läste för barnen och somnade... Skit. För somnade om direkt i soffan trots att chokladen låg där och som jag var så sugen på. Det är faktiskt helt galet var trött jag varit de senaste veckorna. Semesterveckan var okej, men känns inte som om jag och Anders ses över huvud taget pga jag sover bara hela tiden. Trrrrrråkigt!
 
Nåväl. Hej hej tisdag!