en barnfri fredagskväll och lördagsmorgon!

I fredags hade vi barnvakt till kidsen, de sov över hos sin storasyster och svåger. Så efter jobbet så mötte jag upp Anders - vi kollar på kvällen (och lite av lördagsmorgonen) genom foton vettja!
 
 
Fixade till sminket och kletade på lite läppstift innan jag lämnade jobbet! Fick mess av Anders att han redan var där vi skulle mötas upp!
 
 
...vilket var här! På FF's hos Fotis och Renée. Världsmysigt! Han stod i baren direkt innanför dörren 😊
 
 
Jag tog ett glas bubbel - mums. Anders drack som vanligt Fotis nyheter, IPA IPA IPA. Och om någon var en ale..? Hm, osäker nu. Hur eller hur så var Anders mycket nöjd!
 
 
Myyyys ❤️ Vi gick lite tidigare än vad vi behövt pga. ville mellanlanda på Tokige Ture. För er som inte känner till Kalmar - världens bästa och färschaste godisbutik! Stor är den med 😊
 
 
Vi hade bokat bord på Grilleriet, SCHLURP! Guuuud så gooooott det vaaaaar! Vi tog varsin "onion burger", det var två köttpuckar, cheddar, tryffelmajo och tre variationer på lök - friterad, syrad och rå. Den var så god att vi storknade! Jag tog vanliga pommes med vitlöksdip (som var kanongod!) och Anders tog deras "cheese&herbs"-pommes som är pommes slungade i västerbottenost, persilja, gräslök och tryffelolja. DREGEL. Vi åt och njöt, satt och pratade en stund och sedan pep vi till stationen för att ta bussen hem!
 
 
Hemma hoppade vi i myskläderna, tog fram allt godis och kollade på för oss ny serie på Netflix - "Ghost Town Gold". Typ som "American Pickers" för er som känner till det. Två killar som åker omkring till gamla öde vilda västern-städer och köper prylar för att sedan sälja. Mycket historia, intressanta människan och en lär sig en hel del!
 
 
Somnade på soffan efter att ha ätit godis. Inte så konstigt att vara trött en fredagkväll efter första veckan på nytt jobb. Vaknade vid 7:30 på lördagen. Skööönt. Njöt av att ligga kvar i sängen och passade på att läsa lite (Mamma! ÄNTLIGEN har jag kommit in i "Lilla bageriet på strandpromenaden", gillar den massor!). Sen väckte jag min man genom gos och pussar.
 
 
Kunde förstås inte låta bli att titta in i barnens rum fastän de inte var hemma. En helt osoven säng... Började sakna dem rätt så mycket nu. Träffade ju dem senaste på fredagsmorgonen.
 
 
Sen gottade vi oss hela morgonen och förmiddagen i soffan. Kollade Nyhetsmorgon (annars är det alltid Barnkanalen som står på ju...), läste i kapp Barometern, pratade, käkade SMASKIG sen frukost och bara myste. Strax innan barnen kom hem vid 13-tiden klädde vi på oss.
 
Sen kom de hem och kramarna var evighetslånga och bamsehårda. Var fler än jag som hade saknat ❤️