alla ❤️-ans dag 2019.

Jag har så splittrad inställning till alla hjärtans dag. Ibland tycker jag det bara är kommersiellt jäkla blaj och det är mer värdefullt att fira kärleken när det passar en och typ varje dag. Ibland känns det sjäääälvklart att kärleken ska ha en dag att firas extra, det är ju det finaste vi har! Så ibland bryr jag mig om den, ibland inte. I år brydde jag mig om den lite grand, hehe.
 
Lämnade ett paket på sängen till Anders igår innan jag for till jobbet som han hittade någon timme senare. Innehöll en tröja som han tyckte om, yey! Behöver ev. byta storlek men den var så fin på honom! Kul! Innan dess så bytte barn och föräldrar små kärleksförklaringar till varandra i det här huset. Barnen låg i soffan och kollade Barnkanalen och Morgonshowen och så fort de sa på TV att idag var alla hjärtans dag så sprang de och hämtade små alster. Det ned fick jag:
 
 
Ett silverhjärta på kort av My och ett "regnbågshjärtträd" och ett pärlhjärta av Ea. Finaste presenterna jag kan tänka mig denna dag ❤️ GULLFISAR! Anders fick förstås också sådana här små alster, fast inte likadana!
 
 
När jag kom tillbaka från lunchen låg denna fina lapp på min plats från okänd kollega. Så gulligt! Hon hade lagt lappar hos alla min anpassade citat, hur fint!? ❤️
 
 
Lagom till eftermiddagsrasten så bjöd jobbet på vaniljhjärtan, så goda! Dessutom tänker jag alltid på svärfar, det här var det bästa han visste! Tillsammans med äpplen och äpplejuice 💚
 
 
När jag kom hem låg de här tre på golvet och byggde med det nya legot som barnen fick i alla hjärtans dag-present av oss. Sådan skillnad på hur de bygger nu helt själva i princip för typ bara ett halvår sedan när de ville att vi skulle bygga ihop. Små ingenjörerna!
 
 
Jag anslöt mig illa kvickt och fick ett stycke gos-Ea i knät. Vi pratade om dagen, byggde och gosade. Anders kirrade middag till kidsen. De satt i våra knän och åt köttbullar och makaroner och det var bara så så såååå mysigt.
 
 
När jag nattat barnen (som gett så fina kärleksförklaringar det sista de gjorde ❤️) så smög jag ner och Anders hade gjort varma mackor, som jag längtat efter i flera veckor. Vi tände ljus, åt i soffan och tittade på Ghost Town Gold på Nettan. Sen åt jag godis så jag fick ont i magen. La mig nära Anders och somnade. Han också. Vaknade inte förrän efter midnatt och la mig i sängen.
 
Mycket, mycket fin alla hjärtans dag! ❤️ Förutom detta så gick det jättebra på jobbet! Fler samtal och mina första bokningar! SÅ GLAD!