sista helgen i mars!

 
Ea och My dansar på lördagar. I lördags var det i en annan lokal, inne i stan, samt tidigare på dagen. Så vi tre tog en sväng på stan och startade med en tidig lunch!
 
 
Väldigt näringsrik lunch, haha! Men vi åt typ redan 11:15 så det här fick duga. Dessutom var det kul att busa lite. Ea och My ä l s k a r milkshake!
 
 
Efter att ha pysslat med lite hemligheten så svängde vi in på Holmgrens för att köpa med oss lite fika till eftermiddagen!
 
 
Grusgri gågatan, sooool och sommarvärme! Dessa två gick med lätta vårsteg visslandes här i solen!
 
 
... kanske inte så konstigt i och för sig med tanke på att vi var på väg hit 😄 Lördagsgoooodis!
 
 
Från stan drog vi vidare till familjen Sjö för lekalekaleka! Först lekte barnen ute, sen inne. Vi käkade mellanmål och fikade på bullarna som vi köpt. Sen åkte vi hem till Anders och åt flygande Jacob, klart slut på lördag! För övrigt så slutade lördagen med att jag somnade i soffan, inga konstigheter kanske. Men vi hade satt på en film som verkade riktigt rolig och klockan var typ 20:23 och jag somnade 12 minuter in i filmen. Sittandes. Kul sällskap!
 
 
Söndag, lång mysig morgon, amerikanska pannkakor till brunch, duschning och så denna klätterapa....
 
 
Hon ska upp, men tycker det är lite läskigt väl uppe och vågar inte riktigt ta sig ner. Bara igår tror jag jag lyfte ner henne fem, sex gånger. Lilla apan!
 
 
Jag och barnen tog en promenad, eller jag gick och de sparkade. Vi postade ett paket och gjorde x antal pauser för att gnaga på godishalsbandet som var en leftover från lördagen 😊 (Jag vet att hennes hjälm sitter knas, får sällan till just Eas hjälm, fattar inte varför och bli tokig på det..!)
 
Sen var jag och My ute och lekte en stund och Ea och Anders åkte på ett par ärenden. Dock började jag frysa, värmen var inte kvar sen lördagen om en säger så. Vi gick in sen ägnade vi dagen åt en hel del pussel och spel. Och alldeles för många tråkiga diskussioner, men detta är väl också en fas som ska gås igenom. Vi fotade av kläder för att sälja och barnen dikterade ju sitt blogginlägg. Sen hade allsvenskan premiär och vi åt hämtmat till middag.
 
Klart slut på helgen! ☀️
 
 
Hittade gröna små blad i trägården! Redan!? Knopparna börjar ju brista där ute, krokusar, hyacinter, små påskliljor och annat. Men små blad på en buske!? Kändes tidigt. Men glad blev jag!