låååångt.

Jag är ju rätt petig med mina foton. Rensar och för över till både extern hårddisk samt moln innan de raders från dator och telefon. Upptäckte dock nyligen att jag hade foton från 2014 (!!!!) som jag trott jag raderat men icke sa nicke. Inte konstigt att minnet är sprängfyllt. Så ska ordna det vid tillfälle. Raderade lite nu på morgonen och se vad jag fann då från september 2014:
 
 
Så långt hååååår 😍 Slitet men i alla fall LÅNGT! Längtar till den där längden, eller åtminstone i närheten av den. Det ska blir fint när det är så!
 
Förresten, så ung jag ser ut? Det är i och för sig snart fem år sedan, men jisses vad jag åldrats dessa fem år! En märker ju inte det sådär direkt. Kanske för första gången i livet snart ser ut som min ålder. Eller inte. Mvh, hon som får visa leg på Systembolaget och får frågan och ungdomsbiljett på bussen
Johanna b

Herregud är det ens du?!!!!???????? Såå långt hår har jag typ glömt att du haft. Skulle också vilja ha den längden igen nu när all färg är borta och se om det "går" eller blir för trassligt.såå fint.

Svar: Jag veeeet! Hade typ så långt hår innan jag klippte mig och sen var hårmodell östan 2017 också, så det är inte så länge sedan. LÄNGTAR tills det är lite längd på det igen så det går lätt att sno upp i en bulle...
cirkus löwstedt