helgen.

Hej måndag och ny vecka och nästsista dagen på april. Vintern är så långt bort nu, känns härligt hörni. Stå här på tröskeln till vår och sommar, den känslan är magisk.
 
Helgen kom och poff så var den borta. Men den var fin så länge den varade. Vi har bara varit med varandra och inte haft något planerat. Så skönt! En liten sväng till IKEA i lördags annars bara hemma hemma hemma. I lördags skrotade vi bara omkring, övade på att cykla (det är dags att lära sig nu, kände vi), plockade in blommor från trädgården, barnen lekte med grannen och bara myste. Igår så tog jag tag i två saker - 1) all tvätt som låg på sängen i gästrummet = ett gäng veckors lakan och handdukar veks in i skåpet + alla upptvättade vinterkläder. 2) just vinterkläderna, jag plockade bort vinterkläder och tog fram vår- och sommarytterkläder och -skor. Det tog sin lilla tid men så skönt att ha gjort.
 
Konstaterade än en gång att fy katten så mycket vi har som aldrig används. Saker som vi alltså bör göra oss av med. NU. Det finns alldeles för mycket som flyttade med till huset för sju år sedan som inte förflyttat sig en millimeter sen dess.
 
 
Det pusslades en väldig massa igår. Sen rensade Anders även ut bland pussel och spel. Så nu behöver vi nog fylla på med lite 150-bitarspussel. De där rampusslena med 20 bitar var inte så utmanande länge, haha!
 
 
Sen byggdes det med lego också. Vi fick med oss några legoplattor från mamma som barnen varit riktigt sugna på. 
Jag: "Vad bygger ni?"
My: "Ett hus. Och nu sätter vi ut prydnader!"
Det är mina ungar det, att piffa och fiffa sitt hus! 😍
 
Och näe, de klädde aldrig på sig. Eller jo. Vid kl 16:00 när de gick ut i 10 minuter, haha! Underbara söndag!
enäggstvillingar - tvillingar - tvillingar 2013