livsdrömmar.

Lördagmorgon. Höstigt och nollgradig natt bakom oss, sol och vindstilla. Tvättmaskinen snurrar. På radion P4 och Ring så spelar vi. Tidningen och en kopp te. Barn som ligger och myser i sängen. Livets drömmar som uppfylls. Fint. Så förbaskat fint. 
 
(null)
 

hur är det möjligt?

Alltså. Dagen efter jag tagit sista tabletten penicillin blev jag förkyld 😂 HUR är det ens möjligt?! Nåväl, känns ju inte direkt superbetungande med tanke på dåligt jag mådde då för ett par veckor sedan. 
 
Skrev ju som skrivet klart arbetet igår så idag har jag gjort prick ingenting. Legat på soffan och glott på serier och sovit en stund. Skönt. För kroppen är ju ändå påverkad av förkylningen plus att jag sov typ bara fyra timmar i natt. 
 
Nu myser jag och barnen i storsängen efter en lugn eftermiddag, middag, spel och dans! My är verkligen en riktig rackare på memory! 
 
Ikväll ska jag äta godis. Och ostbågar. Längtar!
 
(null)
Här ligger jag prick just nu med reflektion av TVn och...
 
(null)
... Dora utforskaren!

jag gjorde det!

... jag gaskade upp mig! Som jag skrev om igår! Satte mig strax innan kl. 20:00 och nu strax efter midnatt är jag frikkin KLAR! Fett skönt! Har liksom gjort allt klart med innehållsförteckning och källföteckning och hela skiten, sånt där en inte tänker på men tar tid med allt pill. Det enda jag inte gjort är att läsa igenom det, hahaha! Rätt relevant, kan tyckas. Men tänker att jag gör det imorgon när ögonen och huvudet är piggare. Förvånansvärt nog är jag inte så trött som jag hade kunnat tro. Även om jag var påväg att ge upp kl 22:00, glad att jag inte gjorde det!
 
Eh, ja alltså. Det är ett inlämningsarbete i en kurs jag läser. Det sista arbetet innan kursen är slut till och med! Kände att det kanske var oklart 😝
 
Nä nu - GOD NATT! 😊
 
 Chai te och choklad, mums!