fyra foton från helgen.

Har jobbat hela helgen så det har ju inte hänt så jättemycket direkt, men fyra små bilder kan jag ändock bjuda på 😊 Nu väntar jobb tre dagar till sen är det fyra dagar ledigt som innehåller FEMÅRSDAG!!!! Aaaaah!
 
 
November 2018 är galet grått i denna landsände hittills. Enligt SMHI ska solen visa sig till helgen, hoppas på det!
 
 
Lunchrasten i lördags. Hopplock av mat! Röran som vi hade till bakpotatisen på fredagen fick agera pastasås, förvånansvärt gott faktiskt! För att hinna med teet så får det drickas till maten 😊 Någon snäll själ bjöd dessutom på Fördinges kladdkaka som är så sjukt god!
 
 
Kolla! Jag hade uppsatt hår! Det var ett tag sen, hörni! Detta pga extremt otvättat hår. Fick hjälp av två hårnålar med. Det var väldans skönt! Spara, spara, spara!
 
 
Ursäkta vidrigheten men vet ni HUR ONT DETTA GÖR!?!?!? Har fått infektioner i småsår i typ två-tre veckors tid och det sätter sig på fötterna och händerna. Fick spunk och var hos distriktsköterska i fredags. Kändes fånigt att gå dit med ett sår på tummen men det var bra att jag kom sa de. Läkaren skrev ut salva med hydrokortison och antibiotika i. Det har blivit bättre (det har alltså varit värre än på bilden) men nu har det inte blivit bättre än det som hände på stört typ. Åh! Dessutom spökar det på två fingrar till och i ett av hålen i öronen (det för örhängen alltså, haha). JAG BLIR TOKIG. Bah!
 
Nähä, nu måste jag göra det jag ska göra för börjar jobba om mindre än en timme! Tjipphej!