vitt puder.

Jahaja. Vaknar 30e mars 2018 och det har kommit typ fem centimeter snö. Hu. Rra. Kollade dock SMHI-appen och i slutet av nästa vecka är det sju-tio grader både i Kalmar och i 08-skogen, yey! Detta är förhoppningsvis det sista Kung Bore krämade ur sig!
 
Idag är det långfredag och det enda vi har på agendan är en tur till ICA Maxi. Corona till moi samt varsin liten klubba att lägga i barnens påskägg. Det är det godiset de får av oss, annars är det lite prylar. Det blir nog en hel del godis från den äldre generationen 😉 Resterande familj ligger kvar i vår säng, en sover (fast han nappade när jag frågade om jag skulle göra kaffe, vilket är klart..!?) och de andra två halvligger med iPaden.
 
Nähä! Ses!
 
Slutet av mars 2017, vindfleece, sol, vindsnurror, sneakers och jag vet att jag fikade ute
kring de här dagarna! ÅH!
 

drömmar, påskspidermans och blommor!

Påskledigt börjar nu. Har kollat klipp på Youtube, läst bloggar och lyssnar på ballader från 80-talet. Blir helt blödig... Först av klippen från tidigare säsonger av Let's Dance jag tittade på och nu av balladerna.
 
Somnade på soffan tidigare idag. Drömde om 08-skogen och jag var så himla arg i drömmen. Och jag tror jag var det för att pappa inte var med i drömmen. Jag var arg på drömmen i drömmen, så himla knäppt. Att drömma om pappa är det närmsta jag kommer att träffa honom och jag är helt övertygad om att det liksom sker något på riktigt då. Pratade om det med kuratorn igår.
 
Många krokusar har dykt upp i rabatten, likaså snödroppar. Mamma hade hittat blåsippor hemma i 08-skogen! Dit jag och barnen åker nästa vecka, mamma blev såååhååå glad! Gulle! Har träffat vänner idag, både stora och små. Fint!
 
Frågade igår om Ea och My ville klä ut sig till påskkärring, påskgubbe eller inte klä ut sig alls. "Spiderman" var svaret. Imorse hade det utvecklat sig till "påskspiderman"! Så så blev det! Spidermankläder, rosiga kinder, fräknar, fjäder i håret och "GLAD PÅSK!" i pannan. Samtliga grejer kom de på själva. Gullfisar! Älskar älskar älskar att de går sin egen väg! Åh vad det är något jag kommer boosta för alltid!
 
Nä. Kanske sova? Eller inte? Ska kolla priser att flyga till L.A. Drömma kan en alltid!
 
 
 
I våra rabatter! ❤️
 

storebrorspepp!

När en får en massa pepp om framtiden av älskad storebror! Åh! Jag har verkligen världens bästa bröder! SAKNAR ER JÄMT!
 
Tack för peppen, Totte! ❤️
 
 
 
Januari 2012