hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter lite mer än en vecka i 08-skogen. Världsbäst midsommarsemester! Så härligt vi har haft det, jag och barnen. Anders har varit hemma och jobbat. Blivit rediga semestertider på barnen som varit vakna längre än någonsin och sovit på morgonen. Så jaaaa, Anders ligger fortfarande och nattar, eller om han somnat själv. Ska undersöka saken typ nu. För nu blev det reklam i filmen - Notting Hill! Den kan en aldrig se för många gånger!
 
 Kom hem till blommande lavendel!

nu återkommer jag!

Nu ska jag berätta det jag hade att berätta - JAG ÄR 50% FRISK!!!!!!! Firade med bubbel den helgen! Sen är det rörigt, framför allt i min skalle och mitt hjärta. Jag jobbar 50% ju, och det är där det blivit rörigt. För så som det blev med jobb har inte funnits på kartan alls för mig, trodde inte det var en utväg alls. Så jag är splittrad i mina känslor. Så glad över att gå från 100% sjuk till 50% frisk! Samtidigt som jobbet gör mig rädd för att bli sjuk igen. GAAAAH! Nåja.
 
Men...
 
50% FRISK!!!!
🎈🍾👊
 
Nu fokar vi på det! Och sammanlagt fem veckor ledigt i sommar varav den första veckan är nästa vecka, yay!
 
 

körsbär körsbär körsbär.

Självklart. Såklart. Barnen skrev sina namn brevid min tatuering ❤️
 
 
 
 
 
 
 
Fullt fokus på körsbär här hemma! Fotona är från flera olika dagar. Det finns två körsbärsträd (eller vad det nu är, vi säger körsbär i alla fall...) på allmänningen och det plockar och äta och plockas och äts. Ea klättrade omkring en lång stund och plockade för att langa vidare till mig och sen lägga i lilla kompisen Ruts kanna. Ea Klätterapa Löwstedt. Hon utmanar verkligen sig själv där i trädet. Hon tycker det är lite läskigt men vill så gärna och gör det. Underbar egenskap! Önskar jag var mer sådan!