semestermode.

Hoj hoj vilken semester vi har! Även om det stundtals är riktigt kämpigt att vara förälder just nu så har vi det så hiskeligt fint! Jag har SEMESTER, jag är inte sjukskriven. Inte alls faktiskt. Det har jag nog glömt att berätta! Fr.o.m 1/7 är jag FRISK FRISK FUCKING FRISK!!!!! Glädjen!!! Sen måste jag ju vara klok med vissa saker för jag känner ju att jag har närmre till botten än vad jag känt tidigare i livet. Men jag är riktigt nöjd med hur bra jag hanterar det. Fick ju som skrivet beröm av kuratorn, om hur bra jag jobbat. Så härligt!
 
Mycket bad i varmt, varmt hav, en hel del glass, kvällar på altanen (svalka!), mängder med gurka, pepp för Liseberg, ett och annat glas rosé, lite fix, magiska överraskningar, nätter med fönster på vid gavel och massor med kärlek. Njuter något kopiöst av att vara alla fyra samlade. Jag brukar få abstinens efter utökat socialt liv än familjen men har typ inte känt det alls? Intressant! Fast om jag känner efter saknar jag ju kompisarna, har jag träffat dem också lite grand!
 
Nä, nu blir det nog lite serietittande (Good Girls på Netflix) innan det är dags att krypa till kojs och somna till syrsornas konsert!
 
 Här sitter en riktigt gott. På morgonen med tidning och te och på kvällen med rosé/isvatten/Loka och bloggar!
 
 ❤️❤️❤️
 
Pinfärskt brunchtillbehör!
Grön gräsmatta? Eh, ja på denna fläck. Poolen stod här för några veckor sedan 😄

25!

Lätt över 30 grader i luften och där vi badade idag TJUGOFEM grader i vattnet, långgrunt dock men ändå! I havet! På vår vanliga strand är det förvisso över 23 och då är det rätt lång ut! Galet! Semester och Medelhavsvärme = LIVET LEKER! Sen tar vi även överhettade tonåringar i fyra år gamla kroppar. SVETTIGT. Framförallt för tålamodet och hjärnan. Men att se dem skina och höra dem ropa lyckorop i havet väger förstås upp! Idag doppade båda huvudet under vattnet! My har inte vågat innan och idag vara tjipp så gjorde hon det! Yey! Sen lekte vi så vilt att jag var på väg att tappa bikinin! 😄 Har dessutom haft älskade AP på besök i Kalmar och hon kommer igen nästa vecka!
 
Nåväl! Får se var värmen leder oss imorgon! Sen hoppas vi prognosen för onsdag och torsdag stämmer = REGN!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Tvillinggurka! 🥒🥒

när vi grillade i söndags.

...hittade jag denna torkade lilla rackare när jag skulle duka.
Där låg den mellan två springor på altanbordet och levde inte mer.
Förmodligen en mås som tappat sitt mellanmål i farten.
 
 ...hittade jag lyckobenet i kycklingen så vi bröt det förstås.
Jag fick önska! Den önskan alltså...
 
 ...så fick vi detta på tallrikarna! M U M S ! Beer can-chicken på ekologisk majskyckling,
Anders snorgoda salsa och majsbröd från Maxi-bageriet. Skulle kunna äta detta
flera gånger i veckan!