inne.

Jag var precis på väg att förbereda barnens overaller imorse och så tittade jag ut. Nu var det inte bara kallt (-9) utan även världens snöyrande ute. Så nä. Barnen fick stanna hemma. Jag kan ju! Fick avboka lite planer, som förvisso blivit lite lösa också pga detta galna väder, men barnen blev mycket nöjda. Vi bytte t.o.m. kläder och satte på oss mysmysmyskläder. Druckit varm choklad till frukost och så tänker jag att idag blir det soffan till max. Just nu med tre skärmar på en gång. Jag med datorn, barnen med paddan och så Nyhetsmorgon på TVn. Idag får det vara så. Frusna är vi alla tre dessutom. Jag har på mig fleeceleggings, tjocka mjukisbyxor, ullstrumpor, raggsockor, fleecetofflor, linne, klänning, tjock stickad tröja och Anders fleece och sitter under en filt. ALLTSÅ? Fortfarande inte helt ofrusen. Galet. Nåväl. Nu ska jag ta tag i lite tråkigt på dator. Sånt där som känns viktigt för mig men som inte är så viktigt egentligen kanske. Jaja, tjipp!
 
 

djupet alltså.

 
Hur mycket snö kan det egentligen komma? I söndags mitt på dagen så var det inget snö på fågelmataren tex. Nu stannar ju inget mer där som eventuellt vill pga rasar ner. Så det är mer snö än det djupet. Plus att det ju redan låg någon decimeter innan detta kaos började i helgen. Men kolla bänken där bakom. Alltså!? Den syns knappt snart... GALET. Men en sak är sannerligen trevligt med detta fotot - det tog jag kl 07:15 i morse och det är så LJUST! EUREKA!
 
Så var det med det. Nu ska vi göra något busigt som det var längesedan vi gjorde - dra till IKEA och äta middag 😊 Nöjd mamma. Nöjda barn. Nöjd pappa (antar jag 😝).
 

några funderingar.

  • Hur mycket snö kan det komma på så kort tid?
  • Hur konstigt kan en må av mensvärk?
  • Hur bra var förra veckans avsnitt av Skäringer och Mannheimer? (Svar: obeskrivligt bra)
  • Hur kan en ha så mycket pirr för framtiden och oro för framtiden i kroppen samtidigt?
  • Hur mycket kan en älska sina barn?
  • Hur gott kan det vara med frukost? (Svar: tokigt gott!)
 
Ny vas med nya blommor! Resten gammalt men inte mindre omtyckt!