ooooonsdag,

Gääääsp, är väldigt redo att sova. Ska nog göra det snart. Skrev delprov 2 av 4 idag i min kurs, det kändes bra! Jag svarade på allt dock kom jag inte ihåg "komplementär" som den ekonomiskt ansvariga kallas i kommanditbolag. Men det kanske till och med kvittar, det vet jag inte. Hoppas på att få resultatet denna vecka så jag kan lämna det bakom mig. Ska skriva nästa prov torsdag nästa vecka så imorgon är det bara att hoppa på det! Yey!
 
Annars då. Har strimlat en massa papper på jobbet, köpt ett årskort på Äventyrsbadet för mitt friskvårdsbidrag (åh vad jag ska simma! ❤️), sprungit en sväng, byggt hinderbana i trädgården med barnen, byggt med magneterna med barnen, lagat halva middagen, ätit smarrig middag (morotsgryta!), duschat och fotat med barnen. Och skrivit provet förstås. Bra dag ändå!
 
 
 Förstår inte hur vi lyckas. Det ser ut såhär sååå ofta i hallen!
Vi alla är slarviga här!
 
 De började dansa när jag skulle fota dem.
Och fnissade hysteriskt ❤️

ett stycke måndag.

 
En del av dagens jobb, fixa snyggt sätt att färgsortera pennorna. Är väldigt tacksam för poddar, kan jag meddela. Hann avverka Alice&Bianca, Trettio Plus Trevar, Veckans Bläcka!, Redgert&Dietz, Blankens Swanberg samt Jonas&Mark idag. Bra jobbat! Så nu är jag ikapp efter ha legat efter efter semesterna, förutom Mark och Jonas som jag lyssnar ikapp av samtligt. Ny antecknar intresseklubben känner jag. Hur eller hur är det dessa poddar jag lyssnar på saaaamt min absoluta favorit - Skäringer & Mannheimer. Sen lite Värvet och dokumentärer från Sveriges Radio också. Plus Sommarprat förstås.
 
När jag kom hem läste jag det sista till prover jag skriver på onsdag. Så imorgon ska jag nöta, nöta, nöta! Nu är det företagsformer, att sätta rätta priser, moms, ränta, inköpsprocesser, kaptialförvaltning och -anskaffning och grejer. DET ÄR SÅ KUL!!! Jag kan inte minnas att jag tycke något varit så kul att plugga sen jag läste teater- och kulturhistoria på gymnasiet! Njuter!
 
Nä, klockan står på tidigt imorgon så dags att krypa ner i sängen! Tjipp!
 
Dagens middag - som samtliga i detta hushåll älskar!
 
 

morrn morrn!

Hej och god morgon! Hade egentligen tänkt sitta i bilen påväg till jobbet nu. Men eftersom en liten satte sig upp när jag klev upp kl 5 så la jag mig illa kvickt igen så hon inte skulle ta morgon då. Somnade om en timme till jag och hon vaknade nyss. Har grejat lite med mitt CV inför en grej och dricker lite te. Denna och nästa vecka kvar på jobbet nu, hoppas det går fort. Så knäppt att längta efter att sluta? Men jag vill bara kunna lägga all min tid på min framtid och kursen jag läser. Mamma kommer nästa vecka också, längtar ❤️
 
Somnade när jag la barnen igår. Alltså vid 19:30, Anders var och petade på mig men jag kom inte upp för det inte. Inte förrän vid kl 21 typ och då gick jag raka vägen till min säng och somnade om. Så har alltså sovit 10,5 timmar i natt. Det var skönt!
 
Nä, klunka i mig te och sen göra mig klar för att dra till jobbet!
 
 HEJ!
 
För att förtydliga - jag har en lite möjlighet till att flexa på jobbet alltså 😊