fj.

Precis som farmor Inger konstaterade idag så växer ju barnen i rasande takt. Till exempel utvecklas ju talet en massa hela tiden. Men de små felböjningarna är så sjukt söta. "Sägde". Vi rättar aldrig barnen utan kanske svara typ "jasså, sa hen det?". Men vissa saker vill jag aldrig att de ska sluta säga.
 
Något som de redan har slutat med är "päp". "Päp" var både "skräp" och "släp" förr i tiden, samt något mer som jag glömt.
 
S och V i kombination blir FJ här och det är SÅ SJUKT GULLIGT. Vill alltid att de ska vara så.
 
Fjärd.
Fjan.
Fjart.
Fjala.
Fjalna.
Fjamp.
 
Och idag kom det två ord på raken när vi lekte med Lego.
 
"Fjänga med fjansen."
 
Orkar ej så gulligt. Fjänga med fjansen.
 
 

ääääntligen!

 
Aaaaah! LYYYYCKAN! För er som inte vet - gullvivan är min absolut favoritblomma! Och den har kommit! Den brukar komma kring Valborgmässoafton och i veckan såg jag snå knoppar längst ner i bladet. Igår sa Anders när vi satte oss i bilen "titta gullvivor!" och jag blev helt spattig! ÄNTLIGEN! Älskade lilla gula, underbart doftande blomma - välkommen! 💛
 
 

fredagsaktivitet: ansiktsbehandling och make up.

Fick ett presentkort av Vickan. Igårmorse när jag låg vaken på morgonen (något jag pysslar med, slumrar och är vaken om vartannat från 4-5-tiden till uppstigning...) så kom jag på att det för bövelsen går ut sista april! Hade tur och fick tid idag direkt vid öppning! Yey! Så jag gick in här kl 10:00:
 
 
... och kom ut en ansiktsbehandling och en make up senare vid 11:30-snåret och då såg jag ut -TRUMVIRVEL TACK- såhär:
 
 TADA!!!!
 
Strålande va!? Mycket nöjd! Köpte några produkter som hon använde på mig, kul ju! Återkommer med dem! Här står jag i ett hörn inne på H&M eftersom mitt girl gang skrek efter bilder. Hittade ett PERFEKT selfie-hörn. ALLTSÅ!? Vit vägg och skitstort fönster ut mot hamnen (=perfekt ljus). Där lär jag smyga in fler gånger. När jag gick ut från Baronen (köpcenter) på andra sidan direkt efter detta solskensljus så möttes jag av hagelstorn SOM FÖRSTÖRDE SMINKET. Mascara under ögonen och skit. Bah. Fixade det någorlunda. Hur eller hur! KUL! BRA! DET VAR JAG VÄRD! OSV! SKA JAG SLUTA MED VERSALERNA!?
 
Okej. Hej då!
 
P.S.
 
 
Kolla! Äntligen tid för nya vårjackan och nya vårskorna! Är löjligt förtjust i både och (och innerfodret på jackan, aaah!) Sjalen är också högt älskad och det bästa shoppingfyndet från Kroatien! Asch då, nöjd med hela mig i dag! Har ny hårdpodukt i pallet med (men nu får gärna håret VÄXA). Nåväl! Det vara bara det. Har en tagit en outfitbild så vill en ju gärna också visa den. Ju. Jaja! Hej då igen! D.S.