lördagsblogg och minioner.

Ska det här gå och bli en lördagsblogg eller? Att bara blogga på lördagar och om lördagar. Haha. Men det är oftast den tiden på veckan som allt är väldigt lugnt och jag inte är alltför trött. Ea och My brukar få titta på film då (Dumma mej i detta nu!) och då är det mysigt att krypa upp med dem i soffan och ha datorn i knät, glo lite på filmen och gosa.
 
I detta nu kurerar jag dessutom halsen med te. Men det är lite jobbigt pga brände mig satan i munnen igår på samma dryck. Min nya termosmugg var alldeles för bra... NÅJA. Blivit smått förkyld sen igår eftermiddag och under dagen har jag även fått ont i halsen... Nej nej nej nej. Dock bättre att det kommer nu än nästa helg för då väntas ÄVENTYR! Yey!
 
Minns ni att Ea och My fick varsitt chokladägg med Paw Patrol för lite sen? Idag blev det varsit Minion-ägg. Lördagsgodis är tydligen introducerat. MEN. Bara choklad! Jepp. De har aldrig ätit något annat godis och aldrig bett om det heller, så vi håller oss till choklad. Ren naturprodukt och allt. (Vi säger så i alla fall).
 
HERREGUD VAD JAG ÄLSKAR MIN MAKE. Han kom precis in och sa att vi skulle strunta i att laga tänkta middag och beställa en familjepizza. Åh. Bästa Andersen min ♥
 
Slutblajjat. Nu ska jag försöka synka telefonen (iPhone) med datorn (Mac Book) för nästa vecka blir min iPhone 6S utbytt! :D Någon som vill köpa den gamla?
 
Tjipp och hej!
 
Ea fick Minion-tatuering i sitt ägg! Bebisen skulle på på en gång! :)
 
 My fick ett armband, skulle förstås också genast på :)
 
 

bullarrrrr.

 
Slutade redan kl 13:30 idag så typ en timme senare så var jag och barnen hemma. Och då satte vi en bulldeg! Mysigt och fint att hinna göra en sådan sak i lugn och ro en vardagseftermiddag. Samt att det var en väldigt bra sak att säga för att barnen skulle vilja studsa hem ;) De är inte alla gånger helt med på att sluta leka med kompisarna, även om de alltid blir väldigt glad när en kommer :) Resultatet blev i alla fall typ 45 bullar, hälften kanel och hälften choklad! Provsmakades efter middagen och fick högst betyg! Bakmaskinen (eller vad heter det? Köksassistent..!?) fick jag i födelsedagspresent av Anders och barnen. SÅ GLAD ÖVER DEN! Annars hade jag INTE bakat bullar en tisdagseftermiddag... :P
 
 
 
 
 

lördageftermiddag.

 
Barnen kände sig trötta sa de. Efter att ha hällt ut typ alla sina leksaker och sen blivit oerhört orättvist behandlade för att en fick städa upp detsamma så blir en nog lite sliten hörni. Sen tacosrester till lunch och till och med en glass. Nu fås det ÄNTLIGEN ses på "minion-filmen" som vi köpte hem på iTunes. Så mina små minioner myser i soffan och tittar på film och jag hänger såklart också där. All sofftid = ♥♥♥ Jag kikar film med ett kvarts öga och resterande 175% ägnas åt bl.a. det nedan. Fint det hörni.