signat.

Idag satte jag en kråka på ett papper som innebär nytt för mig från och med om tre veckor! Jag byter (igen...!) arbetsplats men nu ska jag tillbaka till dit jag var förra hösten! Och till sammasamma! Åh! Idag var det stängningsdag i kommunen så jag hängde med den nygamla kollegorna, så härligt! Fick många varma kramar - det känns riktigt fint hör ni!
 
Och alldeles nyss skickade jag iväg en ansökan som jag HOPPAS. SÅ. MYCKET. BLIR. VERKLIGHET. Kan hända att jag aldrig hoppats så mycket innan.
 
Så det är lot's of PIRR going on in my mage ikväll alltså..!
 
Men - HEJA ELIN! Och håll alla tummar ni har för min del, så är ni übergulliga! :D
 
 
 
Idag! Anledningden till piffet:
1) Hade tid på morgonen 2) Skulle inte jobba i barngrupp 3) Det var kul!

gaaah!

Håller på att skriva en grej som jag vill ska bli UTMÄRKT eftersom det skulle betyda så hiskeligt tokmycket om det liksom gick igenom. Men jag kommer ingenstans. Frustrationen alltså. Baaah. Eller är det bra som det är? Ska jag släppa det? Har skickat iväg det på granskning och ska skicka för ytterligare granskning imorgon.
 
Men varför ska låsa sig nu? När det är SÅ VIKTIGT? Bajs.
 
Lite pepp och energi!
 
 

superwoman.

Idag blev jag - helt utan värdering - kallad "superfeminist"! Blev både paff och glad! Paff för att jag ser de som kämpar så jäkla mycket hårdare än jag och för att jag blev kallad feminist bara sådär! Jag brukar inte nämna det själv, själva epitetet, utan "bara" prata för allt. Genusmedvetenhet FOR THE WIN. Och när en jobbar som förskollärare - än viktigare! Hurra och yey på den!
 
Kan hända att den nyköpta tröjan påverkade, likaså örhänget i mitt extra hål den senaste
månaden varit ett feministtecken. Saaaamt pågående diskussion om bristande genus-
medvetenhet och alla tusen frågor kring hur det kommer sig att saker och ting är
samt hur vi kan påverka åt rätt riktning! :) Men ändå! :D
 
P.S. Glädjen som senare på kvällen uppstod när bonussvärmor, 83 år, säger att det är HELT ORIMLIGT att folk kan välja att de INTE är feminister! De är ju rakt av inte vettiga människor! Alltsååååå!!! ♥♥♥ D.S.