en vab-onsdagförmiddag.

Det vaknades tidigt i det Löwstedtska hemmet. 05:50, för att vara exakt. Däremot sov båda barnen ända tills då i sin säng, det händer inte så ofta :) De vaknade förmodligen av Anders alarm, måste säga åt honom att sänka volymen. Vi tog morgon då, en lååååång sådan. Både Ea och My är pigga precis som vanligt men båda två lösa i magen :( Nåja. Jag fixade med papper och tråkigheter som jag tänkt på länge men inte gjort just pga. tråååååkigt. Men nu fick jag ju tid hemma som jag inte räknat med så då sa jag åt mig själv att passa på. Mycket rens blev det, känns inte så lönt att ha kvar lönespecar som är åtta år gamlar och tre år gamla räkning osv. Skönt!
 
Barnen leker så himla fint tillsammans dessa dagar. Och liksom sköter sig själva, om ni förstår mig rätt. En behöver inte ha dem under uppsikt hela tiden. Såklart händer det bus titt som tätt men det är så himla härligt! Dagar jag verkligen längtat efter, ska jag erkänna! :)
 
När jag rensade papper lekte de restaurang (eller liknande?) i köket.
Ea bjöd My på köttbullar och makaroner. Men inga grönsaker!
 
 När restaurangen stände gick de själva och hämtade papper och pennor och satte
igång och ritade. Sen placerade de teckningarna på frysen :) De fortsatte
även rita när de satt upp papprena. Jag blev lite sådär med att de skulle måla på
frysen (en högst befogad oro kan jag meddela pga erfarenhet) men det såg
så mysigt ut när de stod och ritade som vid ett staffli så de fick hålla på...
 
Sen föreslog jag att vi skulle klä på oss och gå ut och det nappade dem på kvickt! Ea så pas att hon släppte allt och gick ut i vardagsrummet där jag lagt deras kläder och klädde på sig nästan helt själv! Alltså...? Vi klär alltid på dem på morgnarna pga. de är sååå trötta och det bara går på vana och rutin. Men nu, tröja, byxor och nästa strumporna. Bara sådär. Blev helt paff att hon kunde det SÅ bra. Men ja, 3 år. Elin, för tusan. Din hönsmamma. Jajajaaaaa. De kan och jag blev så glad och förstås stolt ;)
 
Ute! Där de fortsatte leka så himla bra och fint. Laga mat, ösa sand i flaket på lastbil, laga
mer mat osv osv. Jag hann prata en stund med mamma i telefon också. Jag vågade
tom lämnade dem och gå in och ta min medicin (penicillinet...) när jag kom på att jag glömt
det! Åh, de börjar bli så stora nu!!!
 
 Ösa och tippa, ösa och tippa, ösa och tippa, ösa och tippa......
 
 Lyckan när en kommer på tekniken! Båda två gjorde det, härligt!
 
Som synes var det sol också, riktigt skönt ute! Vi avslutade med att gå på en "pommenaaaad" :) Sen in för att äta lunch och som det åts! Hurra! :) Det är sådär med matintaget just nu, inte bara för de lösa magarna, utan sen i somras typ. Men till lunch tog båda om plus åt frukt efteråt! Sen somnade de riktigt gott i vagnen ♥
 
Jag tänker att barn är ju sannerligen olika och de här två busarna sporrar varandra en del i just buset. Med att kunna "lämna dem själva" osv tänker ni säkert väldigt olika. Men det är såhär för oss och som sagt. Det bor väldigt mycket bus i både Ea och My. De är sannerligen påhittiga och rääääätt så nyfikna. Förutom det jag redan skrivit så gick jag upp med en och en för att byta blöja under morgonen också, vilket jag förstås gjort tidigare men då förväntat mig en nedervåning i total kaos när jag kommit ner. Men det gick superbra idag. De bara fortsatte göra det dem gjorde när vi gick upp. Skönt! :)
 
Nu - te och kakor! Surprise!

en dag och tre timmar.

... hann jag jobba mellan att jag själv var sjuk och det ena lilla barnet behövde bli hämtat från föris. Så är det ibland och även om mina kollegor är världsbäst och inte beklagar sig något över huvud taget så får jag ju förstås ändå dåligt samvete. Prutt. Nåja. Lös mage var orsaken så jag plockade förstås hem båda två. Hoppas det stannar vid det som var på förskolan så vi kan räkna 48 h framåt från och med i förmiddags och alltså anses friska på fredag! Eller ja, torsdag mitt på dagen.
 
Nu sover pluttarna så skönt i vagnen. De var tröööötta efter tidig uppstigning och konstig natt. De kom in till oss, härjade om specifik napp och lagom till att jag somnat om (vilket var lite svårt eftersom jag sov i fyra timmar i soffan, efter att ha somnat sittandes...) så blev en liten ledsen. Sen skulle denne gå in till sin säng igen? Och så gjorde vi det. Och när vi kommit till rätta och börjat blunda kommer nästa och ska också ligga i sin säng. Så det slutade med att jag och barnen sov i deras säng och Anders vältrade omkring ensam i en 210 cm-säng.
 
Så kan det gå. Nu ska jag ägna mig åt det nedan - tröstätning och gissningsvis rätt snart menstruation. Choklaaaaaaaad!
 
 

välkommen!

Såhär välkomnas man således hem till oss! Största tacket ska mamma ha som röjde undan på farstukvisten OCH skurade staketet. Tack mamman! ♥ Sen pimpat av undertecknad i helgen som jag skrev. Stjärnor, led och led osv osv. Mysigt som fasen är det alltså. Brukar låta den där slingergrejen vara kvar runt överliggaren till typ februari.