mors dag och fyra månader.

Idag är det mors dag. Idag har vi levt utan pappa i fyra månader. De - den perfekta kombon, min mamma och min pappa. Jag kan inte tänka mig ett bättre par med mer kärlek. Framförallt inte bättre föräldrar. Det enda krav de någonsin ställt på mig och min bröder är att vi ska vara lyckliga - hur vi blir det har de aldrig lagt sig i. Men de har stöttat i våra beslut. Alltid. Ifrågasatt och fått oss att tänka, ja. Men aldrig har de sagt att vi gör fel val. Aldrig någonsin. Det och all den kärlek de öst över oss. Jag kan inte nog tacka för allt de gett mig.
 
jag älskar er
♥♥♥

I I

Ibland önskar jag att det bara gick att trycka på paus. Dels för ens tankar och dels för valda delar av livet, så en hann ikapp med andra. När egentliga viktiga saker prioriteras bord i vardagen, nej nej nej. Då hade det varit bra. Pausa och komma ikapp. Utan att hamna efter någon annanstans.
 
Paus, paus, paus. Ändå är jag förbaskat bra på att GÖRA LIVET. Men det hade varit skönt att pausa för att få tid till reflektion, eftertanke, upprätta planer, hinna djupare, teckna målbilder och väg till dem och bara hinna andas. Och älska.
 
 

ajabaja och lupiner.

 
Nyplockade lupiner ♥
 
Tidigt hämtade barn och städat hela huset - mmmmmmums hörni på det! (och ja, som vanligt även renbäddat och nyduschad och snart i säng = ♥♥♥)
 
Ea och My satt och ritade i eftermiddags. Jag frågade vad de ritade...
 
My: "En kossa!"
Ea: "Ajabaja!"
 
Så nu har vi ajabaja uppsatt på kylen (och kossan samt "ett bä" :)). Intressant. Lilla älskade unge.