nyårsafton!

 
 
En mycket lugn kväll pågår i det Löwstedtska hemmet. Vi inledde kvällen med att 75% av familjen tvagade sina kroppar. Sen åkte pyjamasarna på. Det var lagom förvirrade för det minsta som brukar duscha innan läggdags. Ea undrade om vi skulle gå ner!? Äta frukost?! Vad händer!? Sötunge. Vi lagade (okej, mest Anders) torskrygg med Amandinepotatis, vitvinssås, baconströssel och haricoverts. Såsen blev SÅ JEDRA GOD! Och baconet var verkligen pricken över i! Vi var glada över att vi skippade oxfilén och körde på fisk. Ea och My åt... INGENTING! Dessa barn och mat alltså. Det kan ta knäcken på en. Sen hade jag förberett en Gino till efterätt, eller "efter middag" som barnen sa :) Haha! Kluriga de är! Där gick glassen ner utan problem och vissa av frukterna.... Sen somnades det rätt omgående efter att inte sovit alls under dagen och komma i säng en timme senare än vanligt. Nu hoppas vi att de som alla tidigare år, sover sig igenom tolvslaget. Det är runt 00-01 de brukar komma in till oss men eftersom de somnade lite senare idag så kanske det går ändå! Hoppas det! :)
 
Vi tände lite tomtebloss och hojtade GOTT NYTT ÅR innan de ploppade i säng. När jag skrivit klart här ska jag nog poppa bubblet och äta choklad.
 
Tjipp!
 
MUMS!
 
 GOTT NYTT ÅR!
2017 - året 2016 - året 2017

?

Vad händer? Elin Pelin. Blooooogga då. Så tråkigt att jag inte gör't men det finns väl anledningar till det också. Antar jag. En är i alla fall att miniLöwen inte sovit middag sen typ en vecka tillbaka. De har valt att sova till typ 7:30 om morgnarna och en liten Ea har somnat en stund på soffan ett par gånger och det hela har gått fantastiskt bra! Men det lär gå över så fort det blir vardagar igen. Nåja.
 
Hur eller hur. Ska hitta någon liten stund i vardagen till det. Som till ett gäng andra saker också. Jomen.
 
Tjipp hej.
 
Jag har i alla fall pressat apelsiner och blodapelsiner till frukost
en dag. Det var gott.
 
Knappa 25 timmar kvar på det här året. Tack.