3 månader.

 
 
Idag är det tre månader sen jag hade dina kinder i mina händer för sista gången. Tre månader sen jag skrek "NEEEEJ!" på den bästa trappen i den mest älskvärda skogen. Det är tre månader sen vi alla fem tillsammans upplevde en vårdag i januari. En dag som övergick i regn på en flagga på halv stång.
 
Jag saknar dig. Igår famlade jag efter telefonen för att ringa dig och fråga om sådana där saker som jag alltid frågat om. Pappa, jag saknar dig. Jag saknar dina goda råd, ditt sätt att lugna mig och din glädje över livet som var så smittande att ingen kunde gå omärkt förbi. Jag ska göra allt för att föra det arvet vidare.
 
 
"se det stora i det lilla, sitta ner och vara stilla, tänka utanför sin egen sfär"
"och jag saknar min far som han var när han sänkte mina tvivel, innan han försvann bort"

ryggan.

Eftersom jag cyklar till och från jobbet så är det inte så lämpligt, eller smidigt för den delen, att ha min vanliga handväska (min älskade Mar by Marc Jacobs som jag fick av världens finaste man i 30-årspresent!) utan det får bli ryggsäck! Har kasat omkring med min rätt stora Everest-rygga sen i augusti. Jag älskar den, den är galet bra med alla fack och allt men den är lite för stor för att ha till vardags. Har fluktat efter en ny men inte gjort några större ansträningar. Har ändå tänkt att jag vill att den ska vara snygg och inte bara praktisk. Och döm om min förvåning när jag sprang på en perfekt på ICA Maxi i veckan! Prick lagom stor, snygg och i ett material som tål regn! Dessutom, endast 149:-! TAGET!
 
 
Ryggsäck från ICA Maxi
Accent - ICA Maxi - ryggsäck