mormormys.

Har underbara dagar tillsammans med barnen och mormor! Det är så fascinerande att se hur mycket de älskar och minns sin mormor fastän de ses så sällan! Som igår när jag och mamma hämtade barnen. Barnen blev något ställda över att plötsligt se mormor i Kalmar och dessutom på förskolan. Men när det hade kopplat så sprang My runt staket och doningar för att sedan slänga sig i mormors famn! Åh, herreminge. Bland det finaste en kan se ♥
 
Så igår hade vi eftermiddagen och kvällen tillsammans. Idag började jag sent så vi fick en lugn lång morgon ihop! Ikväll busade vi med mat från Max (vi vuxna, barnen käkade blodpudding tidigare.......), moffamoffa och sedan betalade vi räkningar i lite sista sekunden :P Jag är ledig resten av veckan - LYX! - så imorgon ska vi göra stan, de tre generationerna :) Fint det!
 
 
Mysmysmys imorse ♥
 
 
 

idag kommer mamma!

Igår mitt på dagen så fick jag ett sms om att mamma kommer idag! HURRAAAAAA! Så glad! Vi har inte träffats sen i juli så det var verkligen på tiden. Och så glad för barnens och mormors skull att de ska få träffas ♥ Berättade nyheten för barnen som fort jag kom hem igår och efter det gick My och sa "mommo" helt spontant av sig själv flera gånger, sötnos! Så igårkväll så fixade jag i vårat extrarum. Det har varit gästrum fram till för några veckor sedan då vi ställde sängarna på varandra för att frigöra golvyta så vi kunde få ordentlig plats med torkställning och låta strykbrädan stå uppställde hela tiden. Plus att vi verkligen öst in grejer där, sådant där en inte vet var en ska göra av. Men det blev så mysigt så! Även om ena sängen står framför en bokhylla och den andra framför garderoberna, hehe :)
 
Hur eller hur, mamma/mormor kommer och vi är så glada för det! Extra fint att jag och barnen är lediga torsdag-fredag! :D Så om ni inte hör av mig här så vet ni varför :)
 
 
Mammas/mormors krypin!
 
Hemma hos oss får sovande gäster nästan alltid något gott
tillsammans med sina handdukar :)
 

fullmåne.

... vilket innebär orolig sömn för undertecknad. Och när jag väl sover så drömmer jag bara massa konstigheter. Huu. Får lite spatt, kan jag meddela. I natt drömde jag att jag sa att jag hellre skulle dansa än sjunga, även om jag inte var bra på något av det (förvisso sant) men det var när jag typ stod bakom en scen och skulle upp framför en stor publik. Men heja Elin. Hoppas det gick bra....
 
"Lilla" månen igårkväll...!