löwstedts bondgård.

Imorse så byggde jag och småstrumporna med Duplo, en samling som utökats rejält de senaste veckorna :) Bl.a. med ett tåg som går på batterier samt tutar! Hujedamig vad skojigt, liiiiite svårt att inte vara där med småhänder och peta så det spårar ur, haha! Ivrigt är det! :) Med andra ord ljuvligt!
 
Jag passade dock på att starta ett eget bygge när det där tåget tog den mesta fokusen. Plockade till mig alla djur, vilket är många! Så jag byggde mig en hel liten bondgård med alla finfina djur! :)
 
 
 
 
My körde traktorn :)
 

den söndagliga uppdateringen.

Ny stjärna från Indiska (har alltid de finaste!) i köket! Älskar'n!
 
Känns som om jag bara bloggar på söndagar? Tokigt. Den här veckan har varit fullt ös och knappt ett spår är lämnat. Det blir ju så ibland. Den har även innehållet alldeles för mycket läkare och sjukhus för de två minsta. Fy och usch. Båda är "under utredning", ett samtal och ett återbesök väntar, vad vi vet nu. En eventuell sjukdom och en olycka. En olycka som är det läskigaste jag/vi varit med om, har aldrig hört mig själv skrika på det sättet. DOCK. De mår bra. Tack gode Gud för det.
 
Första advent. Lussekatterna blev klara igår när klockan inte var långt ifrån midnatt. Adventsljusstaken är en väldigt barnvänlig sådan. Glögg med pepparkaka och ädelost intogs igårkväll. Idag adventsfika med lussekatt, mjuk pepparkaka och kola samt Apotekarnes årgångsmust. Fin 1a advent, bortsett från olyckan. Dessutom ett gäng underbara foton på de där två kring 90 centimeter långa kropparna som betyder allt. Ja. Prick allt. ALLT.
 
 
 
 
jul 2015

findukning.

Anders hade glömt en grej på jobbet så han och en pappig My åkte dit. Jag och Ea lagade mat under tiden. Hon hjälpte mig genom att äta gurkkärnhus, pilla ut ärtskott ur förpackningen och äta ostrullar! Sen dukade hon. Finaste dukningen ❤️ Tänk att hon har sådan stenkoll på vem som sitter var och ungefär hur allt ska stå. Att hon vet att det ska vara en gaffel och en kniv när hon får alla fyra bestick samtidigt. Så fascinerande!