måndagslek!

Tjenis måndag! En mycket regnig och grå sådan. Som dock förgyllts av hela tre små glada pluttar hemma hos oss! Anna och Hilma kom hit strax efter 9, myspys! Massor med lek och bus. De tre pluttarna var alltså Ea, My och Hilma. Inte jag, Anna och Hilma.
 
Stå i lådor. Det är kul grejer det!
När barnen fått i sig lunch så for Hilma och Anna hem och Ea och My somnade snabbt och gott i vagnen. Snarrrrrk. Om en timme-ish så kommer Titti och Olle för att kolla igenom utrensade kläder. Så ser vår måndag ut! Och ikväll ska jag vara taxi! Känns finfint. Liten insats som en vet betyder mycket!
 
OCH VET NI!? NÄSTA VECKA KOMMER MAMMA&PAPPA/MORMOR&MORFAR!!! ♥♥♥♥♥

sommartider, hej!

GOD MORGON MAMMA!!!
Här har'u!
 
Dagens planer var att få fikagäster på förmiddagen, men liten i den familjen vaknade med feber så det fick ställas in. Dock var vi förbi en sväng och bytte grejer - vi lämnade ifrån oss en lånad babysitter och en köksmojäng och fick med oss två små tomatplantor hem, Humle och Dumle! :) Sen en sväng till Hansa City. Vårt andra hem. IKEA och Stadium avklarades lite kvickt för att sedan åka hem och käka lunch. Eftermiddagen bestod av FaceTime med mormor och morfar (ÄLSKA TEKNIK!!!) och lek lek lek och B U S. Och dagen har varit rätt konstig med tanke på sommartiden. Men barnens sov- och mattider har ändå nog ordnat upp sig under dagen. De var trötta när de skulle, så att säga. Men ljuset, hörni, ljuset! HEJ PÅ DIG, liksom! Var ljust fram till strax innan 20, typ ju! Kändes så hiskeligt obekant! Och jag orkade pyssla med lite annat nu på kvällen eftersom kroppen är kvar i vintertid! :) Får se hur många dagar det håller i sig :)
 
Vi la de vid 19 som brukligt, frågan är om de kommer vakna en timme tidigare nu... Nåja. Det reder sig vad det lider!
 
I eftermiddag stods och satts det bl.a. i dessa lådor. Lite lagom trångt att sitta dock.
Ea är så rolig för hon vill gärna hålla sig i något när hon kliver i lådan, som ni ser på bilden.
En stund innan detta så låg lådorna mitt på golvet och hon gick till fönsterkarmen, 2,5 meter
bort och stod och viftade med benet för att sätta foten i lådan. Hennes ben var ju lite för kort
dessvärre. Häromdagen gjorde hon samma sak i deras rum. När det inte gick (för att benet
var för kort) så flyttade hon sig lite åt sidan vid byrån hon stod vid och försökte
med andra benet, men det var ju inte längre det. Attans!