tvillingupproret i P4 Extra!

I fredags var Tvillingupproret med i P4 Extra och gjorde ett kanonjobb! Heja Margareta och Charlotte! Inslaget börjar 16 minuter och 9 sekunder in i programmet!
 
 
P4 - tvilling - tvillingar - tvillingar 2013 - tvillingupproret

hybrrrrrid!

 
 
CHECK THIS OUT! Jag har haft en liten hemlig dröm rätt länge om en snabb cykel. Uttalade den för Anders och inte långt därefter så slog vi till på den här skönheten ovan. Åh! En hybrid och snabb som viiiinden är den! Snygg som få, därtill! På superrea dessutom! KATJING! Ser det som en 30-årspresent till mig själv :) Märket är Occano och hela namnet på den lilla parveln är Occano U 28 Hybrid H319 S15. JAAAAMEN! Har satt på skärmar, ringklocka, lås och stöd för det fanns inte i orginalutförandet. Lysen åker också på vad det lider! Hade tänkt ha pakethållare men kom på att hur ofta använder jag den? Har tänkt köpa en korg men men alltså... snyggheten kommer ju förstöras då. Vi får se! :) Och så har vi förstås satt på den lilla plutten till cykelvagnen :)
 
Imorgon blir det premiärtur till jobbet! Taaaaggad Elin här!
 
 
 

det finaste jag sett i hela mitt liv.

När vi gick från bilen till förskolan. Hade Ea i min vänstra hand och My i den högra. Ea släppte och sprang litei förväg. Saktar in, stannar och sträcker sig mot My. Släpper My och de tar varandras händer.
 
Där går de. Med sina små ryggsäckar på sina så ryggar - hand i hand - till förskolan en strålande augustimorgon.