valborg 2015!

Barnen firade Valborg för första gången idag! Förra året så var de ju såååå små! Eller ja. Fem månader, men ändå. Nåja. Idag blev det! 

Och det var prick som ett normalt Valborgsfirande vanligtvis är! Småregn, kallare än vad det varit på ett tag, lotteri (utan vinster), lite frusna, körsång, ett tal som inte hördes så bra och en eld som det mest kom rök ifrån! :) Men mysigt ändå. Att vis barnen världen, vad vi pysslar med och traditioner! De satt fint undan regnet i cykelvagnen och kollade hundar, såg när päronen drog nitlott efter nitlott och en rishög som rök!Blev frusen och värmde mig med det ovan. Nu är jag orimligt trött och funderar på att lägga mig...

Maj inleds med storstädning! ÄNDA IN I KAKLET. 

bok och ko.

Jag har somnat i soffan flera kvällar i rad och innan jag gjort det så har jag läst en sådan sjuuukt bra bok. Dääärför är jag inte här. Men någon gång så har jag ju läst ut boken, även om ett gäng andra böcker efter den står på tur :)
 
Men vet ni!? Vi ska på kosläpp på lördag! SÅ PEPP! Har velat det i flera år, men jag har jobbat och så vidare och så vidare. Men nu känns det så überpeppigt - jag själv och dessutom BARNEN. ÅÅÅH, de kommer älska det! JAG kommer älska det! :D Det här, det ska bli tradition!
 
bild lånad från arla.se
 
 
 
 

 
Med ben som går av sig själva. När en känner sig som mest lycklig och mest sorgsen på en och
samma gång. När peppig musik dånar i öronen. När naturen står på tröskeln till att explodera.
När solens strålar värmer på ryggen tillsammans med svetten. När herren på cykeln en möter
ger en ett stort leende.
 
Livet sprutade som en gigantisk vattenkanon rakt in i bröstet på mig, rakt in i själen.