svennebananfredag.

Barnen somnade som två små stockar, Idol, taco, ett tänt blockljus, grillchips och plopp. Jo man tackar. Och så lite trötthet på det :)
 
 

TGIF!

Haaaallå fredag! Har varit gasen i botten idag. Promenad till Giraffen (köpcenter) där jag premiärbesökte den nya butiken Chilli. Gick snabbt ut. Sen mötte vi upp Anders (han är föräldraledig fredageftermiddagar och snart hela fredagar! :D) och handlade lite mat. Sen hem och få i hela familjen lunch för att sedan knöka in oss i bilen för att åka till doktorn pga små magar. Bästa doktorn! Vi listade oss hos honom allihopa! :) Sen till Apoteket och handla massvis. Sen hem och stoppa i barnen mellis för att sedan sova. Puh. Och allt har blivit lite försenaet hela tiden också. Nu är Anders iväg och fixar med jobb-bilen och barnen sover. Jag har plockat lite (IDAG IGEN!) och tänkte gå och fixa lite med middagen. Svennebananfredag idag med taco framför Idol och sen grillchips och Plopp. ÄLSKAR'T!
 
Imorse hittade jag en kopp te på köksbänken och blev så glad för Anders omtänksamhet. Att han fixade iordning det som sista grej innan han stack när jag bytte blöjor på bebisar. Skröt om honom på Instagram och allt. Tackade honom sen och han fattade ingenting... Så gulligt var det. Han hade glömt sin egen tekopp.
 
 
 
 
Imorgon jobb i några timmar och på söndag MYS och tända ljus i minneslunden ♥