allt möjligt.

Är förjäkla dålig på att uppdatera, helt klart. Men nu är det fullt upp om dagarna och Ea och My är så förbannat skoj att hänga med och är inne i en period nu där liksom precis ALLT är skoj. Underbart! Jag och kidsen har hängt nästan en vecka i 08-skogen och jag har dessutom jobbat (!!!!!) två dagar. Vi har bokat in namngivning och trädgården tar sommarform alltmer (sakta men säkert).
 
Anders är och hämtar mat. Vad? Det jag var minst osugen på, för jag var inte sugen på något egentligen. Jag beställde fyra små hamburgare och en liten pompa med dip från McDonalds. Fancy lördagsmiddag, jojo. Hade tänkt grilla men det blev knas i planeringen när vi båda glömmer vad som skulle ske. Haha. Förvirrade småbarnspäron!
 
Igår hjälpte vi (läs: Anders) Titti och Brorsan att flytta! Husägare är dom nu! Härligt! Nästa vecka får vi besök av min älskade kusin/brudtärna/bästa vän EmmaPemma och innan dess ska jag på AW med jobbet (eller AK för mig, After Kids?). Med Emma planerar jag att vi ska ut och dricka drinkar någon dag, åååh! Kul kul kul! Och som SMHI säger nu ska det bli SOL hela nästa helt, woop!
 
Idag introducerade vi mat till lunch för barnen. Togs emot... skitdåligt. Rödspätta med potatis och dill var tydligen inte deras kopp te. Nähä. Får testa något annat. Sen hoppas jag vi kan rådda ihop tid och organisera upp så vi kan laga egen mat till dom. Önskar verkligen det! Fint att veta vad vi stoppar i deras magar och SÅÅÅ mycket billigare!
 
Nähä. Kanske skulle ta och "duka upp" för middagen :)

❤️

FaceTime och Kvällsbris. 

Kärleken. 

meddelande från två styck 1/2-åringar.

Morsning korsning!
 
Idag sa mamma och pappa grattis till oss! Eh, jaha? Sen berättade dom att vi minsann blev ett halvt år! 16:53 och 17:02 var det prick sex månader sedan morsan klämde ut oss i det där rummet med massa folk i! Tack för det alltså, för det här halvåret har varit fett mycket roligare än det första halvåret inuti magen!
 
Just nu är det så tokkul att leva alltså! Vi får till exempel något som heter GRÖT på morgonen! Det är ju supergott! Och enkelt. Man gapar bara sitt största så kommer det en sked inlassat i truten rätt så snart! Fast det gäller ju att skilja på oss lite, vi har kommit överens om att Ea gapar på höjden och My på bredden! Jo minsann!
På eftermiddagarna får vi en rödbrun sörja som heter katrinplommonpuré, riiiiiktigt smarrigt det också! Och våra magar mår riktigt bra av det alltså! Katrinplommonpuré for president, liksom! Fast det gäller att tajma det bra, så vi inte somnar mitt i maten........
 
I övrigt har vi fått ett gäng leksaker. Grejer som låter när vi viftar med dom, och där ska ni minsann se på skills! Vifta, ojojoj! Någon som vill ställa upp i en viftningsmatch!? Sen några grejer med en massa flikar i som prasslar och piper, mamma och pappa brukar fråga "om boken är bra?" när vi grejar med dom. Bra? Det låter kul? Eh, pucko. Fast det allra kuligaste just nu är att slänga upp fötterna och grabba tag i dom! Höhö, så sjukt skoj! Testa själva! Och när vi inte gör det så spanar vi efter närmsta snöre att rycka tag i. Alternativt en päronnäsa!
 
Halva styrkan av oss har rullat åt båda hållen medan den andra halvan inte gjort det, fast hon skulle kunnat om hon velat. Men vaddå? Som om man har lust att öva på sina färdigheter när det sitter två storögda ugglor bredvid och säger "heja!" "kom igen nu!" och massa andra skitnödiga grejer. Nähäni. Det sker i smyg när ingen ser. Så det så.
 
Och så har mamma och pappa byggt om limousinvagnen! Nu kan vi SITTA upp i den! Så jääääädra najs, alltså! Förvisso var det mysigt som sjutton att ligga nerbäddad och sova i den där man låg i, men det var ju bara när man var lite sömnig. När man sovit klart är det ju inte så skoj att bara ligga och titta upp...? Så nu kan vi kika runtom oss och stirra ut varenda kotte som står i köer bakom oss, haha! Det är vår favoritsport! Stirr-stirr-stirr.
 
Näni. Dags att kila vidare här alltså. Det är ett gäng gråsparvar på altanen som ska inspekteras samt en nalle att öva vift med. Mamma publicerar det här i kväll sa hon, när vi pustar ut efter en hård dags arbete i våra sängar i VÅRT RUM!
 
Vi hörs, gänget!
Püss!
 
//
The Löwstedt Twins
 
 
 
 
 
 
P.S. Det där barret uppe på skallen har blivit långt nu! Men det är bra skit, för det lockar sig fett mycket så man slipper få det i ögonen! Smart uppfinning! D.S.