en del att stå i.

Hektisk vecka! Men liksom fint hektisk ni vet. Namngivning på lördag och idag anländer dom första gästerna - älskade storebror med familj! På fredag kommer mamma och pappa tillsammans med faster och man. Sen trillar det in folk ända fram tills på lördag kl 13 - 29 vuxna, 1 barn och 5 bebisar räknade jag ihop det till! Hoppla. Vi liksom bara bjöd en massa folk vi gillar och önskar är en del av barnens liv och så kom typ alla, eller egentligen inte. För dubbelt så många var bjudna! :P Men jag förstår, dom allra flesta (hela min släkt) bor ju i 08-området och däromkring och det är rätt långt att köra för några timmars namngivning. Men det dyker ju upp fler tillfällen att ses och så!
 
Så vi har fixat och donat en massa in för det nu då. Idag och igår städade vi hela huset. OCH SATTE UPP TAVLOR. Kors i taket! Vi har bara väntat ett år och 363 dagar på det. Jesus. Känns väldigt mycket mer ombonat nu även om vi inte satte upp fler än tre i vardagsrummet, tre i sovrummet och våra KFF-grejer i gästrummet. Och sen några masker från Grekland i hallarna. Häääärligt! Har en tavla från Mexiko vi vill sätta upp, men det är lite kruxigt med inramningen på den. Och vi har ett gäng motiv som vi vill ha upp, men inte vet var och så. Det måste få växa fram ju, så man inte bara smäcker upp en massa bara för att. Just ja! En liten bonad med Sveriges alla landskapsblommor satte vi upp i trappen också, köpte den på Stadsmissionen för en femma häromveckan! Kanon! Och så kom äntligen Pannkakstårtsreceptet upp i köket med :)
 
Nä, ska gå och mysa lite på min älskade make nu. Om någon timme eller två anländer nog morbror, moster och storkusin!
 
Midsommaraftonsmorgon - plockade jordgubbar till morgonfilen ♥
 

bara vara hemma och så.

Hej hej midsommardagen!
 
Om man frågar Anders så har vi bröllopsdag idag, om men frågar mig har vi det på torsdag. Bra grej - fira två gånger :) Alla här hemma med två ben sover i detta nu - barnen tar sin förmiddagslur och Anders fick sovmorgon. Jag vet inte vad jag skulle hitta på så jag hamnade här. Jahaja.
 
Igår var det barnens första midsommar! Vi åkte en sväng till Skälby och tittade på folk, hängde med Titti och Brorsan och såg när dom reste stången. Mysigt! På kvällen kom Titti (och OllePolle förstås) och käkade middag - vi grillade och Titti hade gjort en tokgod jordgubbstårta till efterrätt. M U M S !
 
Idag SKA VI BARA VARA HEMMA. Det har inte skett på hur länge som helst. Jag minns inte när jag gick en eftermiddagspromenad med barnen senast? Så det ska bli skönt! Att vara hemma och gå en promenad sen.
 
Åh, noll inspiration att skriva känner jag. Så jag letar efter helium på nätet istället. Tjipp!
 
Midsommar i 08-skogen 2012
 
 
Midsommar i 08-skogen 2013 - vi outade att 1+1=4
 
midsommar

overaller på tork i juni.

Igår kom en tjej hem till oss som hade tokmycket barnprylar att sälja. I dubbletter! Att köpa begagnat och second hand är ju så bra i många aspekter men. Är man har tvillingar är det nödvändigt för att inte gå under isen ekonomiskt. Hon var väldogt generös med priserna och nu är vintern verkligen fixad! Vi köpte:

- 2 st POP-overaller
- 2 st Miniature-overaller
- 2 st POP-skidbyxor (oanvända!)
- dubbla uppsättningar vindfleecevantar, Hestraskidvantar, POP-vindmössor, tunnga tygmössor med Mumin
- flera POP-plagg, klassiskt randiga
- 2 st barnstolar från Acta Graco, ihoppfällbara
- plus säkert något mer som jag glömt

Vi betalade 2000kr för hela kalaset. Bara POP-overallerna somvar superfräscha kostar 1300kr/st nya...! Egentligen tänkte vi inte köpa stolarna men hon ville verkligen bli av med dom så hon typ gav dom till oss?!? Haha! Barnen sitter inte så bra i dom, men det är bra med extra stolar och dom sktter troligtvis bättre i dom när dom blir äldre. Hur eller hur - fint som snus att shoppa begagnat! 

Och lite knasigt att ha vinteroveraller hängande på tork dagen innan midsommarafton :)

Overaller från Miniature


Vi tvättar alltid alla kläder - gamla som nya. Oavsett om det ska användas på stört eller om det är för framtiden. Lika bra att ha det gjort så att man inte blir irriterad den dagen man river fram det för det plötsligt behövs!
Acta Graco - Miniature - Polarn o pyret - begagnat - second hand