28+1.

Hörni. Det är ju såhär att jag går och fyller år snart, om ungefär tre veckor, typ 21 dagar. DEN 20e AUGUSTI. Ja. Och jag typ älskar att fylla år (hur kul kommer det då inte vara när Ea och My fyller år?!?!) och skriver aaalltid önskelista. Så även i år :)


Så ser den ut. Angående "diamant"-örhängena så är det ju kanske något oklart vad jag menar. Nämligen örhängen som ser ut somsmå diamanter, men det behöver inte vara äkta diamanter såklart, men jag vill inte ha något H&M-krafs i öronen längre. Dock är jag lite osäker på hur stora jag vill att dom ska vara. Hm. MBMJ-örhängen är sådana i helt guld och silver, utan färg;


Och med Elin-halsband menar jag ett spdant halsband som Carrie har i SATC men med Elin då förstås! :)

Presentkort ja... Behöver kläder. JA. H&M är bra. 

Det var det! Puss!

hjälmar och middag.

Idag har vi äntligen hittat cykelhjälmar som passade som en SMÄCK på tvillingarna Bus! Dyrt (329:-/st!!!!!) men dom var fina och passade bäst av alla vi tittat på, fint! Så imorgon blir det att inviga cykelvagn och hoppas att di små ÄLSKAR'T!

I eftermiddag var vi bjudna till familjen Lundberg/Hull där det bjöds på väldans smaskig middag, utspillda glas (av värdinnan :P), ett gäng getingar och stans sötaste tre barn! Mineralvattnet var gott och vad jag förstår även whiskyn! 

Lite abrupt avsked då klockan sprungit iväg snabbt som tusan och det var dags för alla små att sova. Men vi fick med oss chokladbollar hem som vi inte hann med, möms!PS Salladen som det bjöds på var ASGOD, måste göra det själva! DS

zzzz.

Hej och god morgon! Klockan slog precis en minut över åtta och jag var just inne och tittade på barnen. Som sov. Jättegott. Jahaja. Och jag kan inte sova mer. Har iofs sovit typ 9,5 timmar :) 

Idag hoppas jag att vi köper cykelhjälmar till barnen, vi ska handla mat och i eftermiddag ska vi hem till Anna och Sebbe! Trevligt!

Angående cykelhjälmar så har vi köpt en cykelvagn som vi är SÅ pepp på att premiära och använda massvis! I synnerhet eftersom jag helst vill skrota bilfan....

Nåja. Nu ska jag nog pussa Anders till vaket tillstånd!