mysdag!

Idag har det varit mys på hög nivå i det Löwstedtska hemmet! Jag steg som vanligt upp innan kidsen, idag strax innan 7, åt frukost, fixade iordning för deras mat under dagen, tog kattlådan osv. Sen kröp jag ner i sängen igen! Vaknade till vid 8:10 och då sov sötkorvarna fortfarande men var på väg att vakna. Jag bäddade sängen och drog upp gardinen. Gick till deras säng och drog sakta bort täcket. Och där ligger världens finaste Ea och tittar på mig med sina fantastiska ögon och ler stort! Kan en dag börja mycket bättre!? :) Och när dom sen ätit frukost så somnade dom (som dom brukar...) om i soffan så då sov jag också lite till. Sen bara var vi soffan och myste hela dagen! Kramats, ätit, gosat och så vidare. Ea har själv lagt sig på sidan idag, kanske snart vänder sig om?! :) Invigde kläder dom ärvt av storkusinen W också :)


Ea ligger på sidan i ärvd myssparkdräkt :)

samma gamla tröja.

I helgen satte jag på mig en gammal tröjklänning och mös omkring i, hemma.
 Sen kom jag att tänka på sist jag hade på mig den här tröjan. Jag var hemma hos Johanna och åt köttbullar med spagetti, på dagen hade vi varit på sista ultraljudet och natten som kom hade jag dom första värkarna!
Den var lite tajtare då! :)

tant och lampa.

Idag var vi iväg till Hansa City. Köpte små söta Adidas-sneakers (halva reapriset!) på jobbet, storlek 22 så vi får se när dom passar. Sen strumpbyxor/tights till twinsen på Lindex, också halva reapriset! Sen bar det av in på IKEA! Hade lite vi skulle köpa, men kom givetsvis därifrån med massor med annat också, för sammanlagt 438kr. Hittade bl.a. en lampa till ett ställe vi velat ha en lampa på länge. Och jag kan verkligen inte bestämma mig om jag gillar den... Åååh. Men nu står den där i alla fall. Och på lampavdelningen fick vi dagens skratt. Det kom en tant gåendes med en kundvagn. Kundvagnens hjul gnisslade. Tanten stannar till och drämmer till ett av hjulen allt hon orkar och traskar sedan vidare. Vi tittade på varandra och fnissade, sen tittade vi upp och såg en pojke i 12-årsåldern stå och fnissa åt samma sak, så då fnissade vi alla tre ännu mer :) Hihi. Tack tanten!

Vi kikade även på matstolar till barnen. LÄNGTAR såååå tills dom kan sitta i sådana, så dom inte behöver befinna sig på golvet hela tiden. Lite stabilare i nacken så, dröjer nog inte jättelänge ;) Så kan vi bulla upp med kuddar runt om! Å andra sidan, så som dom ligger och sprattlar i babysittern, kan dom ju inte göra då... Nåja. Någon dag kommer det. Och då är dom större. Och det behöver dom ju inte bli jättesnabbt. Hej sidospår!

Sen har söndagen bestått av matlagning, ätning och tvagning av dom sötaste kropparna jag vet. Som blir 10 veckor imorgon! ❤️Sämsta bilden ever, orkade inte anstränga 
mig mer än så! Men där är lampan. 
Hansa City - IKEA - Lindex - Stadium