9 år!

Den 24e februari 2005 möttes vi i en korridor. Jag med utslagna armar - nu är jag äntligen din och bara din - han med en försenad alla hjärtans dag-present i handen. Sen den dagen är det vi. Elin och Anders. Anders och Elin. Kärleken definierad. 

Jag älskar dig min tokiga make!ajajajajajaj!

Då var sprutorna tagna. Huu. Var inte så orolig innan för själva spruttagningen. Men väl där och när sköterskan började fippla med dom och Anders hade My i knät utan byxor med sina goa tjockislår. DÅ. Huu. Kunde inte titta. Fy och för det skriket. Och sen fick vi göra samma sak med Ea, fast då höll jag. Och hon var så himla glad... FYYY!! Men nu är det gjort. Och ledsna bebisar har vi haft i eftermiddag. Lite Alvedon fick dom faktiskt och nu stensomnade båda efter mat. 

Förstod när vi kom till BVC att det var en vikarie för vår sköterska. Blev så uppgiven, vi som hade en massa frågor om ditten och datten. Vår vanliga sköterska som känner till vår historik, liksom. Och så visar det sig snabbt som attan att den här Gunnel är typ världens bästa människa. ÅH!!! En pensionerad BVC-sköterska som hoppar in när det behövs. Hon och en av barnmorskorna på BB är definitivt dom bästa vi mött i och med barnen/sjukvården. Men - vi är väldigt nöjda och trygga med vår vanliga BVC-sköterska så inte för det. Men det är ju lustigt, människor inom sjukvården slutar ju egentligen jobba när dom är som bäst. När dom har samlat på sig mest erfarenhet...!

Ska se vilka herr-kronorna får möta i OS-final och äta godis. Riktigt färskt 29,95-kronorsgodis från City Gross!