hej då augusti!

Så var augusti slut och i mitt huvud även sommaren. Men enligt väderleksrapporten så stämmer ju inte det;


Göööött! Dock kommer hösten, september och nästa vecka inledas med inomhusaktivitet i form av Öppna Förskolan! Wiiiho! Har inte varit där sen i maj och är så pepp! Ea och My också hoppas jag på! Dock vet jag inte riktigt hur jag ska bete mig. Tidigare har jag ju bara burit in babyskydden men nu måste jag ju bära in barnen, som dom är. Oavsett om vi åker bil eller vagn. Man får inte köra in vagnen. Jahaja. Inte mycket i världen som är tvilling/tvillingförälderanpassat inte nej. Förvisso har jag ju världens bästa mammor så det reder sig säkert. Men BVC-besöket då? Eller läkarbesöket? Håhåjaja. Om man inte kom på finurliga lösningar innan man fick två lika gamla barn så gör man det så säkerligen nu!

Nä. Nu ska jag gå och lägga mig. Har haft funderingar på att börja följa Big Brother, men jag är banne mig inte sugen. Alls. Blev inte direkt mer sugen när jag såg att hälften av deltagarna är från Norge - jag fattar iiiiinte norska. Så. Skönt. Och då kan jag dessutom fortfarande med lite mer heder i behåll ifrågasätta denna sjuka hysteri kring Paradise Hotell... VARFÖR?!?!? Kan. Ej. Förstå. 

Så med andra ord lär jag vara den enda som inte har något att komma med bland oss mammor imorgon på Öppna förskolan ;)


Hej då!

sådärja.

Ren kvinna med nytvättat nattlinne i renbäddad säng i nystädat hem. Mm. Känslan. Lite Jackie Chan på TV nu, älskar honom men knoppar säkert in inom 10 minuter. 

nyyyystädat!

Idag städade jag! Och barnen, typ. För om inte dom lekt så himla bra och varit världens bästa ungar hade jag aldrig fått hela huset städat! Och tre maskiner tvättade. Och rena sängkläder. Puuuh! Men ack så skönt! Jag fixade det sista när barnen sov sin eftermiddagslur och skulle preciiiis slänga mig i soffan en stund så är det någon nöt som ska testa sina biltuta och så vaknas det. Typiskt! Nåja! Anders kom hem precis efter så han var glad över vakna barn och barnen glada över att se pappa! :)

Men så skönt det är. Fredag. En nästintill helt planerad oplanerad helg, vackert väder, glada barn och ett rent hus! Har dessutom tagit en redig dusch och som sagt bäddat rent. Mmm, en av dom bättre känslorna alltså!


Rengjorde fläkten. Det behövdes. Har ignorerat dammet i fettet lite för länge. Men se så fin den blev! En inplockad pelargon fick förgylla! 

Och våra pelargoner sen! Åh! Dom är SÅ fina! Vi har sju stycken olika stora krukor och en av dom har jag misslyckats totalt med men resterande fem - loooooove them!!!! Hoppas dom klarar vintern och blir lika fina nästa år! 


I den här nydamsugna med nytvättade filtar spenderar vi resten av kvällen. Tillsammans med choklad, grillchips och Kristallen-galan! Tumme upp!