nappilinapp.

För ett par veckor sedan.
 
Jag och barnen är i köket. Jag står och diskar och dom ligger och jollrar på en filt på golvet. Plötsligt kommer ett illvrål från någon (hör inte skillnad). Går fram och det är My som är superledsen och har ingen napp i munnen. Tittar på Ea som ligger och sprattlar glatt. Ea har sin napp i munnen. Och Mys i handen...! Jag säger "nämen Ea, har du tagit Mys napp!?" var på Ea sular den rakt in i väggen!
 
Hahahahaha!

62, 68, 74.

I lördags var jag och barnen och shoppade lite kläder. Småfolkskläder. Det har gått snabbt nu och storlek 68 är påbörjad. Tillsammans med storlek 62 än så länge. Dock var det väldigt tomt på kläder i 74 och vips så är det det som passar, så det gäller att ligga ett steg före. Passande nog var det ju barnbidragshelg = erbjudanden i butiker med barnkläder! :) 20% på Lindex och ta 3 betala för 2 på Cubus. Plus en massa kläder från H&Ms 3 för 99kr! Vita bodys, kortärmade och långärmade och sådana där hemskt snygga linnebodys med som är perfekt under klänning eller tjocktröja!

Strumpor från Cubus (nödvändigt ont...)

Sötaste bodysarna från Lindex!

Enkel vit kofta (x2) från H&M!

Söta strumpor från Lindex!


Har även köpt vindjackor och jeans second hand (älskar köp&sälj-grupper på Facebook! Det som står på inköpslistan nu ör kortbyxor. Tänker mig varsitt par jeansshorts och sen några par mjuka i olika färger och mönster!
Cubus - H&M - Lindex