hej hej i mörkret.

En inte alltför ovanlig företeelse den senaste tiden - jag vaknar före tuppen och är klarvaken. Kissar och lägger mig sen och filosoferar. Men ger upp och pillar med mobilen och lyssnar sen på Vaken i P4 och ligger och myser. Och det här är typ enda gångerna på några veckor som jag känner mig hungrig, också. Och den här morgonen är det lite extra mysigt - har en sovande Enok vid fötterna! 

Nu ska vi se om jag kan somna om ett par timmar innan klockan ringer. 
P4 - Sveriges Radio

snörvel.

Har gått och blivit förkyld. Förhoppningsvis stannar det här - snorig, täppt och lite halsont. Orka vara febrig som höggravid, liksom. Mådde inget vidare i natt (Anders var orolig att jag inte kunde andas och att bebisarna då inte fick tillräckligt med syre, sötis) men imorse kändes det bättre så det var skönt. I övrigt har jag varit och hälsat på på jobbet, köpt ett par alldeles för dyra (men nödvändiga och snygga) skor på nämnda ställe samt fixat lite med papper. Kom till min glädje på att Stadsmissionen hade öppet idag, som jag ändå körde förbi på väg hem, så jag svängde in där. Handlade för 85:- - två barnböcker, tre flaskor till Anders samt en väska till mig. Toppen! Kommer kanske bild nästa vecka, när vårt internet är "påfyllt" igen ;)
 
Nu är älsket iväg och fixar lite och jag VILL dammtorka så vi kan städa av resten av huset imorgon eller på fredag. Men jag vet inte om jag orkar... Puh. 
 
Annars så är vi nu inne i vecka 31 och jag är lika stor som en fullgången "singel"graviditet. (=stor alltså)
Stadium - Stadsmissionen - gravid - tvillingar

söndaaaag!

Idag sov vi alldeles för länge. Och sen låg vi ändå kvar i sängen och mös. Efter frukost (vid lunchtid) så lekte maken Karlsson på taket. Jag trodde i min enfald att han hade en granne med sig därute, men det hade inte. Och såklart som korvspad att han kasade ner från taket. Ofrivilligt alltså. Hua. Kände mig dum som attsingen att jag inte var där. Å andra sidan så hade jag skrikit rakt ut och fått en mindre hjärtattack. Så det kanske var bra ändå. Jag satt nämligen i vår säng och sorterade upp bebiskläder i storleksordning - resultatet var MER 50 och inte till plagg i 62! När jag var klar och Anders, stackaren, fått lugna sig lite efter takincidenten så tog vi varandra i handen och körde till Hansa city. Passande nog hade jag rabattcheckar på H&M så det blev fyra bodysar och två par byxor. Sen in på IKEA och komplettera det som var slut när vi var där häromdagen. Fint. 
 
Väl hemma donade vi i köket med kökslampa och sen kidsens garderob! Åh! Det blir så fint!
 
Nu är middagen inmundigad och TV-tittande och slapp i soffan står på schemat. Skönt. 
 
Hej då!
 
(Här borde det varit en bild på något. I fall det var så att vi inte hade surfat upp all vår surf... Grattis liksom, visste inte ens att det var begränsat!)
H&M - IKEA - husliv