dagen, typ.

Jag lämnade inte Anders sida igår. Jag tycker, som sagt, inte om blåst speciellt mycket. Vi såg både fönsterramarna och altantaket röra på sig igårkväll. Dock var det inte mer än så som hände, förutom en hiskeligt massa grenar på tomten imorse. Jag somnade i soffan vid 22-tiden och låg där ända tills kl 02:25 då jag vaknade till och upptäckte att Anders och somnat. Nåja. Skönt att det inte blev värre än det blev i alla fall!
 
Idag har det var lugna lunken här hemma, jag var hos barnmorskan och 1an är i princip fixerad nu. Anders städade upp på tomten och så kollade vi på lördagens avsnitt av Så mycket bättre. Älskar Lill Lindfors! Och tyckte att Agens och Ken Rings versioner var bäst! Ikväll kommer vår kära skåning AP till oss och Kalmar, myspys! Så jag har städat undan lite här inne i gästrummet, där datorn nu även huserar. Nu ska jag stöka med lite annat innan jag hoppar i duschen för att tvätta håret. Det är inte sådär fint som det varit under hela gravidteten, vet inte om det beror på att jag slarvat med inpackningen dom senaste tvättarna eller om det enkelt slutat orka vara så fint.
 
Så var det med det!
 
En mycket liten Elin när vindarna ven som värst igårkväll.
Agnes - Lill Lindfors - Så mycket bättre - hus - husliv - höst - storm - trädgård - trädgårdsliv

skitstorm.

Höststorm här. Simone är den döpt till. Och nu har den kommit. Vardagsrumsfönstrena och taket till altanen ruckade just på sig. Fy farao vad jag INTE gillar det här. Usch. 

Hoppas att 1. Inte bebisarna bestämmer sig för att komma nu (å andra sidan måste ju ett sjukhus vara det bästa stället att vara på, dom måste ju liksom klara av sånt här...) 2. Att inget på/i huset går sönder. Typ att någon av jättebjörkarna på tomten blåser ner över huset. Eller något far in i rutorna. Osv. Osv. 

Ååååh. Vill bara att det ska vara över. NU. 

crêpes, sol, dofter, älskad vän.

Vilken härlig fredag! Först den där lugna morgonen (bortsett från bomullstussen i örat) och sen ner på stan för att klämma i sig en crêpes till lunch. I solen, men älskad vän! Åh! Om vi blundade så var vi typ tillbaka i Paris :) Vi kom ner på Stortorget och den Internationella Matmarknaden strax efter kl 12, ungefär när alla Kalmarbor var där och skulle äta lunch. Lite otajmat, men det är så härligt att se ändå, att det händer något och att det tas emot med öppna armar och glädje! När vi tittat och doftat på allt så köpte vi varsin crêpe i alla fall. Johanna tog en med chévre och honung och jag tog en med banan och nutella. Hade gärna tagit den där som Johanna valde, men som gravid får man inte äta såndär ost :( MEN DET JAG ÅT VAR GOTT! MUMS MUMS MUMS! Vi satte oss på trappen till domkyrkan, i den varma solen, och åt. Och pratade, och klappade magen, och åt. Och mös. Himla fin fredag!
 
 
 
 
 
Och såhär såg det ut när jag åt en crêpe med nutella och banan sist :)
 
 
 
Kalmar - Paris - Stortorget - crêpes - matmarknad