lite glesare.

Som ni säkert förstår så är det inte mycket tid över till annat :) Men nu så! På morgonen efter kidsens frukost har jag hunnit
 
1) vårda bröstvårtor (lite för mycket info kanske, men det är något som är mycket i fokus här hemma... Tänk själva om köket är obrukbart (det är det dock inte, men en del skavanker) då får man liksom försöka hitta lösningar)
2) ätit frukost i soffan framför Nyhetsmorgon OCH läst hela tidningen
3) läst ikapp bloggar
4) väckt min älskade som jag lät få sovmorgon, vi hann till och med gosa i några minuter ❤️
5) borstat tänderna och duschat
6) klätt på mig MINA VANLIGA JEANS och en blus. Konstaterar 1) det mesta är tajt över bysten 2) skjortor och blusar måste inköpas, bra amningsplagg (så presentkort på H&M önskas i tex julklapp om någon är sugen på att ge mig något ;))
7) donat lite annat, som att fota, kolla lite grejer och nu blogga
 
Tjoho! Dom har faktiskt samma rytm nu som i magen. Dölugnt på förmiddagar och rassel som attans från tidig kväll och fram till tidig natt. Ja. Så var det med det. 
 
Hittar inte så mycket annat att skriva om än bebisar bebisar bebisar. Inte så konstigt visserligen men ändå. Igår var bonusfarmor här och hälsade på, kidsen fick supersöta kläder från Lingon&Blåbär och mamman ett pärlhalsband! Söta! Idag blir det, är tanken i alla fall, första lilla urflykten till vännerna som driver cafeet vi hänger på allt som oftast. Imorgon kommer BVC på hembesök (vi har typ återigen sjuttontusen frågor) och på fredag kommer TITTI OCH JOHANNA!!! Mys mys mys!
 
Nähä, kanske ska göra något nyttigt nu när tid finnes. Eller inte ;)
 
Vanliga jeansen!
 

HEJ VÄRLDEN!

Hej hej hallå världen! Nu är vi ÄNTLIGEN här! Efter en lång och inte alltid lätt resa, för mamma och pappa, så damp vi äntligen ner till dom i måndags, 18e november 2013! Vi hade det jäkligt gött inne i magen så vi blev tillsagda att komma ut då. Mamma och pappa åkte in till sjukhuset i måndagsförmiddag och efter ett ganska snabbt förlopp så kikade Ea ut kl 16:53 och sen kom My bara 9 minuter senare. Mamma var asgrym på att trycka fram oss, det sa dom i alla fall. Dessutom så säger hon nu i efterhand att det inte gjorde ont (hon var säkert lite hög på det som kom från den där masken hon höll i fejset). Pappa var den första som fick hålla i Ea och det var asmysigt! Bästa goset när man typ 2 minuter gammal, liksom! My fick komma upp på mammas bröst när hon var lite mindre kladdig.
 
Vi vägde nästan EXAKT lika mycket, strax under 3000g och vi skiljde bara en centimeter i längd. Vi har jättemycket hår också! Mamma säger att det är grått? Vaddå, ska hon säga den gamla tanten. Vi tänkte att vi ska bli ljusa och lockiga framöver, men nu är det rätt najs att vara brunett. Vi fick en släng gulsot när vi fortfarande hängde på det där som kallades BB plus att vi inte vara så jäkla hungriga som man tydligen ska vara, så vi stannade där fram till i lördags. Då bar det av på äventyr till det här som kallas "hemma". Rätt chill ställe, faktiskt. Vi har två sängar, liksom! Plus mammas och pappas säng! Det går omkring två varelser med fyra ben på golvet också. Vi vet inte riktigt vad det är, men dom brukar gå någonannanstans när vi säger till om att vi vill ha såndär mjölk från mamma eller när vi känner att kisset i brallan börjar bli för kallt.
 
Förresten så har vi upptäckt att mamma blir blöt om ögonen och kinderna vid massa knasiga tillfällen också. Ibland bara när hon tittar på oss? Fattar ingenting. Sen öppnade hon brev från Skatteverket häromdagen också, då grät hon också! Vilken lipsill, va! Bara för våra personnummer står där! Tokmamma! Fast sen så har vi sett henne skratta så hon grät också, innan vi hade hajat riktigt hur man fick fram maten så fick mamma ta hjälp en något hon refererade till som "elektrisk bröstpump". När pappa och mamma såg varandra när hon använde den så skrattade dom JÄTTEMYCKET! Haha!
 
Nåja, ni kanske lär höra mer från oss någon gång. Här kommer några foton på vad vi gjort och någon närbild på något och lite sådär, mer än så blir det inte tycker mamma och pappa. Man ska vara fett priviligerad för att få se hela oss liksom, höhö! Nä, nu ska vi fortsätta suga på den här gummigrejen som är fett god!
 
YOLO!
 
//
Ea och My Löwstedt
 
P.S. Mamma tycker ni är söta som besökt den här "bloggen" (vad fan är det för larv?!) JÄTTEMYCKET fastän hon inte skrivit något under förra veckan. Hon gissar på att ni var nyfikna på oss! ;) D.S.
 
 
 
 

jag, magen och det vackra.

 
Ja ni. Vad säger man? Är helt betagen av foton på mig själv. Dom är så obeskrivligt vackra så det nästan gör ont. Bästa fotografen är bebisarnas storasyster, helt otroligt! Jag älskar varenda foto! Dom på bryggan och det sista gillar jag nog extra mycket. Åh. Så himla glad jag är att vi tog oss tiden att göra detta. Något av bryggfotona måste bara förstoras och hängas upp, det är konstverk!
 
Och ja ni, det var nog det för magen. Så den säger tack, adjö och farväl! Imorgon smäller det! :)