semester del 2.

Min andra semesterperiod inledd! Två veckor blir det den hör omgången! Najs! Inleder med att bege mig norrut till 08-land för mys med familjen. Anders stannade hemma, håller katterna sällskap och vattnar gräsmattan. Sitter i detta nu på bussen, lite mer än halva resan avklarad. Lite sned på Swebus då dom skryter med eluttag och wifi åt alla, men jag har förstås hamnat på en ersättningsbuss utan allt. Trodde toalett saknades först men fattade sen att den inte var där den brukar (trög Elin). Sitter nu och funderar på om jag ska kissa eller inte. Är kissnödig men gillar inte alls att gå på sånadära toaletter. Åh. I-landsproblem deluxe. Lagom till jag funderat klart är vi säkert i Sö'tälje! Nåja. Bebisarna håller mig sällskap, likaså mina tidningar och bok. Och Sverige utanför fönstret. Hade planerat att lyssna på massvis med Sommar i P1 men vågar inte eftersom batteriet på telefonen tar slut så fort då. Eluttag saknades ju. Nåja. Lite godis kanske man skulle knapra i sig. Och kanske kissa. Eller inte. Eller jo? Åh. VelElin.

sex år!

Vad är det för en dag? För det är ingen vanlig dag för det är Enok och Floras sexårsdag! Hurra hurra hurra!

Eller 46 kattår! Dom börjar bli gamla nu ;) Vi firar dom nästa helg tänkte vi! Nedan en bild när dom var småååå och vi tyckte att Flora var en tjockis!

små klädönskningar!

H&M har ju fina barnkläder. Det är en sak som är säker. Säkert en del fult och hemskt med, men det tittar jag ju inte på. På önskelistan (bland annat):
 
 
 
 
Supergulligt litet set, tänker att det är perfekt att ha med till BB? Två set då...
Tror jag såg ett till sånt här set, men med annat mönster i butik.
 
 
 
Det här passar ju liksom hur bra som helst!
Superbebisar är det ju vi har! Två stycken då. Haha!