några gulliga ea&my-grejer!

- när napp tappas och hamnar för långt bort för att sugas in igen men är tillräckligt nära för att ändå försöka så den lilla tungan kämpar stenhårt 
- gäsparna och i synnerhet i kombination med det lilla öhum-ljudet
- skeptiska minnen när ögonbryna rynkas
- när handen knyts och dom får tag på något som det sen viftas med
- när det liggs spikrakt och med armarna längs sidorna, som små soldater!
 
Och...
 
- leendena som kommer allt mer! Ansiktena blir som små solar och munnen dras mot ett allt tydligare leende! ❤️
 


gunga älg!

Tjenamors!

Idag var vi på ett redigt äventyr med päronen! Vi fick hänga med till "Hansa city" (så löjligt namn alltså) där vi besökte IKEA, Stadium, Rusta och Lloyds apotek! Pappan var även inne och checkade tandborstsläget (så himla skönt att slippa fundera på såna där alltså) i ett par butiker. På IKEA köpte päronen en försenad julklapp till oss - en gungälg! Fett ballt! Så nu jäklarns ska vi käka så vi växer och kan sitta på den! Tack världens bästa föräldrar! ❤️ Sen köpte dom en massa tråkiga saker, en kläda och deo och schampoo och lite andra trista prylar. Vi sov oss igenom typ alla besök - fick en lockhårig kompis vid namn Agnes i kön på IKEA under tiden! Och så lät vi besökarna på Rusta ta del av våra lungresurser ett par minuter, höhö. Ingen ska komma undan!

Nä. Dags att kräma ut det sista ur denna dag med lite nappsug!

Pöss på er!

// Ea & My


Päronen var mycket nöjda över att
äntligen få parkera på familjeparkeringen! Dom har tydligen
längtat efter det under hela tiden vi låg i magen och hade det mysigt! :)

myyyys!

Idag skedde något nytt i det Löwstedtska hemmet. Bebisar satt i babysitters och var glada och nöjda en låååång stund! Så. Himla. Mysigt. Det har varit/är liksom skrik och ont när det är vaket, vanligtvis :( Hoppas verkligen det håller i sig! Magont, poff väck tack! 

Jag stökade i köket och bakade lite till lördagens tillställning och hade sällskap av dessa två små när fadern duschade! 

M Y S !