slappsöndag.

Ledig ensam idag. Steg upp strax efter åtta och har mest myst omkring, men gjort lite vettigt också! :) Inledde dagen med frukost i soffan och SATC-filmen tillsammans med Enok. Mitt i allt fick jag dock leverera snus till glömsk make... Skön söndag helt enkelt. Hade tänkt att åka och köpa den där väskan jag skrev om, men jag gör nog det imorgon eller på tisdag. Nu ska jag stöka omkring lite med det där kaoset jag skrev om, innan bonussvärmor och Anders kommer hem då det blir bakad potatis innan match, KFF möter Gefle!
 
Men först ska jag ringa mamma!
 
 
 
KFF - SATC - söndag

maniac.

Jag vet. Ni behöver inte säga något.... Jag är sjuk vad det gäller väskor. I dagsläget äger jag inte en enda väska som jag är nöjd med. Kommer aldrig bli helt nöjd förrän jag har en MBMJ-väska ;) Hur eller hur var jag och klämde på en väska på H&M i onsdags. Köpte den aldrig och ångrar mig lite nu. Det är ingen MBMJ men en bra kandidat att ha under hösten. Och leopardmönstret verkar ju aldrig bli otrendigt, vilket gillas! Dessutom har jag ett tillgodokort på H&M så den blir billig också... Åh.
 
H&M, 199:-
H&M - leopardmönster - väskor

under construction.

Har satt brorsan i jobb att fixa en ny header till mig. Önskar byta annan design med såsom teckensnitt och hur allt är upplagt osv. Men en ny header SKA dit. Under tiden får ni leva med den som jag själv lyckades klämma dit.