hejdå mexiko!

Anders har precis checkat ut oss så nu sitter vi i lobbyn och väntar på bussen. Känns lite vemodigt men det är mycket som man längtar till hemma också. Som Falurågrut med leverpastej och gurka. Om man tar det materialistiska alltså. Och sängen. Och duschen. Och dricksvattnet. Så det är väl lite okej ändå. Det bästa är massor med fina minnen från tre fantastiska veckor!

Vaknade dessvärre med feber och ont i kroppen. Men en Paracetamol har fixat det för nu och hoppas det håller i sig.

Nu kom bussen!

sista dagen.

Sista dagen idag. Och det har varit ett slitet gift par kan jag säga er. Vi var inte på hotellet förrän vid 3-hugget i natt. Kvällen var dock mycket härlig med middag och drinkar tillsammans med Jimmy - vår mexikanska vän som vi träffat här! Den kvällen ska jag skriva mer om vid tillfälle eftersom jag utan problem kan få in ordet "razzia" i berättelsen :)

Det har i alla fall blivit en sista solstund och ett sista dopp. Ikväll ska vi packa och imorgon vinkar vi hej då till Mexiko!

Solstolsutsikt! Dock från första hotellets granne :)

god morgon du mexikanska lördag!

Klockan är strax innan 9 här och vi ligger kvar i sängen. Härligt med lite sovmorgon. Första veckorna vaknade vi alltid vid 7, vet inte om det berodde på jetlagen även andra veckan eller barnet som föräldrarna tog ut i hotellkorridoren för att skrika (alltså inte ett ledset skrik, utan ett skrik för nöjes skull) varje morgon. Dom verkar ha åkt hem, tack.

Nåja! Idag väntar ännu en dag med sol, bad och goda böcker! Längtar ner till solstolen och salta bad! Ikväll blir det finmiddag inne i Playa och efteråt ska vi träffa vår nyfunna mexikanska vän och hans barn!

En finfin lördag med andra ord! :)

En skymt ut från rummet :)