©Herr&FruLöwstedt

Katterna har fått leva lite för livat i, på, över, under, bredvid vår soffa. Deras favoritsovplats har varit uppe på ryggkuddarna så att kuddar blev som bollar. Inte så skönt att sitta mot. Anders letade upp något på nätet och färra veckan kom ett DHL-bud och strax hade vi mer normala kuddar med ny stoppning. Nu är dem kanske lite väl hårda, men det är bättre och soffan ser mer ut som en soffa. Det andra - som allt det här började med egentligen, var att göra något åt hörnen på soffan. Som katterna strimlat sönder och samman:

Inte särskilt snyggt. Om man säger så. Så vi funderade och sedan kläckte vi idén. Jag fick nog inspiration av alla snygga tröjor med skinn/läder på armbågarna som är så heta just nu (och gärna hade fått en plats i min garderob). Så nu ser hörnen ut såhär istället:

 

Vilken förbättring! En helt ny soffa som är snyggare nu än innan! Dessutom egendesignad!

©Herr&FruLöwstedt liksom!

inställd plan.

Jag hade tänkt lägga mig på soffan och se på film och vila, det blir lite svårt.

rutten start.

Nu ska jag gnälla. Så sluta läs nu om du inte pallar gnäll idag.

Igår när jag skulle sova så var jag plötsligt täppt i näsan - skit också. Somnade ändå. Vaknade vid 2-3 med en hemsk smak i munnen och fortfarande täppt. Drack vatten och tog nässpray. Drömde konstigt. (ovanligt).
Steg upp senare än tänkt, men jag behöver uppenbarligen sova med tanke på alla dessa sovmorgnar den här veckan. Sova bort förkylningen. När jag vaknade var jag täppt igen och läste tidningen. Och blev väldigt upprörd. Mer om det i ett senare inlägg.