vädertilt.

Det är tilt i min hjärna. Jag har kollat vädret för veckan hela veckan och idag skulle renget komma och hålla på veckan ut. Men det är strålande sol och det var över 20 grader i skuggan innan kl 9. Jag som hade förberett mig på att typ skrota inne och kanske ta tag i förrådet. Hm!? Inte för att jag klagar, men det krockade i skallen på mig. Hade inte tackat nej till en dag på en Ölandsstrand men jag vill inte åka själv. Får se hur dagen utvecklar sig :)

obestämd tid.

Som jag skrev tidigare så blev det en paus, på obestämd tid också. Mycket som finns inom mig av olika anledningar. Ibland är jag jättesugen på att skriva och ibland kräks jag på det. Men med det här vädret kommer ju knappast suget. Helt fantastiskt! Måste ta tag i den här dagen nu så jag kan lapa sol sen.

Underbar himmel i 08-skogen i helgen!

bomullsbröllop!

Ett år sedan idag! För exakt ett år sedan började klockorna ringa och vi gick altargången fram till Mendelssohns brudmarsch! En dag förgylld med kärlek, glitter och glädje! En dag av ren och skär lycka - två "ja"! Ett ord som alltid varit så enkelt och självklart som nu betydde allt, att vi fick varandra för evigt. Vi bär varandras namn i varsin glänsande ring på vänsterhanden, vi bär varandra i glädje och sorg och det som känns inombords och ger uttryck utombords är större än allt annat. Elin och Anders, för alltid!