två blogg.se-frågor.

Ni som använder blogg.se på ett eller annat sätt. Jag har två funderingar och det hade ju varit najs om någon där ute vet svaren :)

1. Finns det en iPhone-app till blogg.se? Om inte, ni som mobilbloggar (för det ser jag ju att ni gör) med eller utan bild, använder ni MMS-funktionen då? Blir det inte dyrt?

2. Om jag ska publicera ett inlägg som jag sparat som utkast så har jag förstått att det då publiceras den tid jag sparade det så att säga. (Jag skriver och sparar det på tisdagen 2 augusti, publicerar det på torsdagen 4e augusti men då hamnar det på den 2a augusti). Har jag fattat rätt? Jag har gjort detta med två inlägg, det första hamnade på den dag och tid jag publicerade det, det andra på den dag och tid som jag skrev det. HUR GÖR MAN? Jag vill att det hamnade när jag publicerar det :)

Tack på förhand! :)

ä-n-t-e-l-i-g-e-n!

Vet ni vad jag avslutat juli 2011 med? ATT BETALA RESTSKATTEN. Så djefla skönt. Och nästa år SKA jag inte få någon restskatt, för det första jag gjorde efter att ha fått skattebeskedet var att ringa och be dom dra mer. Hata restskatt när man har den mest ojämna inkomst i det här länet. Men nu är det NOLL NOLL NOLL. Varsågod Skatteverket!

.Idag är det 31a juli vilket även innebär att det är Elin-dagen! :) Så grattis till mig och alla andra Elin:anar och Helena:r! Ovan ser ni presenten som jag fick i torsdags av mina älskade föräldrar! Jag var för första gången inne i Marc By Marc Jacobs-affären i Stockholm och gick där och trånade efter i princip allt men hade inte ett ruttet öre så det fick stanna vid drömmarna. Pappa undrade sen om jag hittat något och jag sneglade på örhängena och strax låg dom i en fin påse som var en tidig namnsdagspresent! T A C K ! Och idag fick jag ett grattis av en kund som såg mitt namn på namnskylten och tydligen hade koll på dagarna och jag sa att presenten satt i öronen och när dom tittat sa dom "det var en väldigt fin namnsdagspresent" och då svarade jag "jag har världens bästa föräldrar!" :)