en vanlig 26-åring i kalmar.

Blogg.se's framsida har idag MASSOR med bloggtips om bloggare som är au pairer i Paris, flyttat från Nybro till Chile, pysslar med musik eller film i USA, hur det är att bo i Tokyo, lyxliv i Milano, barnhem i Indien och uppdrag i Tanzania.

Jahaja. Jag är en nyss bliven 26-åringen som lever mitt lilla liv i Kalmar med min man och hans dotter och två knäppa katter. Jag tycker jag har rätt många läsare på min blogg men förmodligen har jag inte det om man jämför och jag vill inte fråga mina vänner för dom har säkert 10 gånger så fler så då känner jag mig bläig, jag har inget glamouröst jobb - jag jobbar timmar och skulle kunna göra mycket för ett fast heltidsjobb, jag skulle önska att pengar inte hade en så stor betydelse och ta upp så mycket tankeverksamhet, jag drömmer om mycket stora saker bl.a. att flytta till ett hus i skogen med cykelavstånd till stan, jag saknar min familj och mina vänner hemma i 08 där jag är uppvuxen, jag skulle hemskt gärna bo ett år i New York men jag trivs väldigt bra hemma också - en helt vanlig 26-åring som känner sig som 21, tycker hon är lite misslyckad i livet men tror och hoppas det kommer vända inom en snar framtid, försöker vara en positiv prick, lite modeintresserad är hon också minsann och undrar hur man lyckas hamna på blogg.se's första sida så man får sig lite läsare.

Måste man har världens mest spännande liv för att hamna där eller hur går ni till väga..!?

snarkarmar.

Jag vaknade 45 minuter innan klockan skulle ringa, imorse. BÅDA mina armar hade somnat. Det var rätt obehagligt och jag undrar hur fasiken jag lyckades med det? Jag måste ju legat på dom, hur bekvämt kan det ha varit? För övrigt har jag åkt väldigt mycket tåg i natt till bl.a. Järna och Uppsala, jagat kattungar från en idiot, tittat på när mamma och pappas granne (som jag inte ens vet hur hon ser ut) klippt gräset, funderat över fotavtryck från en jägare, hört pappa konstatera att ett område är hans och en viss hunds (en hund som dessvärre inte är i livet längre och tillhörde ett par nära vänner till mamma och pappa), promenerat med mamma och pappa i 08-skogen och mamma såg sig inte för när hon gick över vägen så jag och pappa satte hjärtat i halsgropen.

Och säkert lite annat...

paus i köpstoppet hos hm.

Egentligen har jag köpstopp (en förklaring kommer, ha lite tålamod bara :)) men nu när hösten knackar på dörren så vill man ju gärna ha lite nytt. Dessutom fick jag presentkort på HM på sammanlagt 700:- i födelsedagspresent! Köpte lite grejer igår i butiken - ett par leggings som jag är lite kär i men som jag nog ändå kommer lämna tillbaka, en blus samt en basker (jag blev "blåbäret" när jag visade Anders). På kvällen shoppade jag lite på hm.com (tröjan nedan, ett par dojor och ett halsband) och tänkte använda resten av presentkorten men det gick inte :( Men jag ville så gärna ha det jag tittat ut så jag beställde det ändå. Och idag fick jag ett mail om halva reapriset så då blev det lite mer igen! Det som är bra är att min beställning igår och den idag liksom slogs ihop så jag betalar bara en fraktavgift! Fast det kommer vara två försändelser så jag vill ha det som finns så snart som möjligt :)

Idag shoppade jag två långklänningar, ett par shorts och armband för 135:-, snacka om att fynda!


bilder från hm.com

 

Dessutom får man 25% på valfri vara med koden 9382 t.o.m. 4/9! HALVA REAPRISET PÅGÅR T.O.M. 31/8!